Η Premier Capital επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο των McDonald’s

Στο πλαίσιο του επενδυτικού της προγράμματος για το δίκτυο των εστιατορίων McDonald’s στην Ελλάδα, η Premier Capital Ελλάς εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα στην Πάτρα, το οποίο άνοιξε για το κοινό στις 13 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για το 31ο εστιατόριο McDonald’s το οποίο λειτουργεί η Premier Capital Ελλάς, επένδυση η οποία ανήλθε σε 1,25 εκατ. ευρώ και οδήγησε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας.

Ο νέος χώρος

ενσωματώνει τις πρόσφατες ψηφιακές καινοτομίες που ενισχύουν την εμπειρία του επισκέπτη, όπως τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι, McDelivery και υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Ακολουθεί δε τον σχεδιασμό «Ray», μια μινιμαλιστική προσέγγιση στη διακόσμηση με ουδέτερα έπιπλα, χρώματα και φινιρίσματα.

«Με το νέο εστιατόριο ερχόμαστε κοντά σε ένα νέο κοινό στην Ελλάδα, και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας προσβασιμότητα, ευκολία, καινοτομία και ποικιλία ποιοτικών επιλογών», σημείωσε η Simona Mancinelli, Managing Director, Premier Capital Ελλάς και διαχειρίστρια, McDonald’s στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα