Η Red Design Consultants σχεδίασε την επετειακή συσκευασία του Ούζου Πλωμαρίου

Το Ούζο Πλωμαρίου αποκάλυψε την επετειακή συσκευασία που σηματοδοτεί τα 130 χρόνια από τότε που ο ιδρυτής του Ισίδωρος Αρβανίτης ξεκίνησε, το 1894, το ταξίδι του από τη Λέσβο για να δημιουργήσει το απόσταγμα. Η Red Design Consultants σχεδίασε τη συσκευασία σε δύο εκδοχές, λευκό και τιρκουάζ.

Οι χειρόγραφες εικονογραφήσεις που πλαισιώνουν την εμπρόσθια όψη και τον λαιμό του μπουκαλιού παραπέμπουν στις ηλιόλουστες αναμνήσεις που μοιράζονται οι άνθρωποι με φίλους και ένα ποτήρι ούζο.

Η ομάδα της Red δημιούργησε,

επίσης, ένα video που προβλήθηκε στην εκδήλωση και αφηγείται την ιστορία του Ισίδωρου Αρβανίτη, αναδεικνύοντας τα ορόσημα του Ούζου Πλωμαρίου στα 130 χρόνια της διαδρομής του. Παράλληλα, σχεδίασε έναν «τοίχο αναμνήσεων» με κεντρικό ήρωα το φτερωτό θυρεό του Ούζου Πλωμαρίου.

Ο τοίχος θα μεταφερθεί στο Μουσείο του Ούζου Πλωμαρίου στη Λέσβο και θα περιλαμβάνει φωτογραφίες από αναμνήσεις. Σε μια μακρόχρονη και σταθερή συνεργασία, η Red Design Consultants έχει σχεδιάσει τις συσκευασίες του Ούζου Πλωμαρίου που συμπεριλαμβάνουν τις συλλεκτικές και επετειακές εκδόσεις, τα περίπτερα σε διεθνείς και εγχώριες εκθέσεις, έντυπη και online επικοινωνία αλλά και video/ animations που συνοδεύουν το λανσάρισμα των συσκευασιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα