Η Sunlight Group με νέα Chief Financial Officer

Τη θέση της Chief Financial Officer (CFO) στη Sunlight Group, μέλος του ομίλου Olympia, ανέλαβε η Mariella Röhm-Kottmann, με τομείς ευθύνης την επίβλεψη των οικονομικών λειτουργιών, της στρατηγικής και των πρωτοβουλιών ESG της εταιρείας.

Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους, η Mariella Röhm-Kottmann έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Senior Vice President Finance

στον όμιλο ZF, Εταίρος στην KPMG, ενώ είναι μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου και Πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου για τις γερμανικές εισηγμένες Zalando SE και Siltronic AG.

«Η μακρόχρονη εμπειρία της Mariella σε ηγετικές θέσεις του χρηματοοικονομικού κλάδου και η στρατηγική αντίληψή της, αναμφίβολα, θα εμπλουτίσουν τη διοικητική ομάδα της Sunlight Group, σε μία κομβική στιγμή, όπου προετοιμαζόμαστε για την επόμενη φάση της ανάπτυξής μας. Η αφοσίωση της Mariella στην οικονομική αριστεία, το ESG και την κερδοφόρα ανάπτυξη θα έχει σημαντικό ρόλο στην προώθηση των φιλόδοξων αναπτυξιακών μας σχεδίων, διασφαλίζοντας ότι θα κατακτήσουμε νέα επίπεδα επιτυχίας και ευημερίας», σημείωσε σχετικά ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Group.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Sunlight Group,Chief Financial Officer