Η Vitamin Media εγκαινιάζει γραφεία στην Αθήνα

Στο άνοιγμα των γραφείων της στην Αθήνα προχωρά η Vitamin Media, τα οποία στεγάζονται, όπως περιγράφει το agency, σε νέο, σύγχρονο χώρο και θα παρέχουν και νέες υπηρεσίες.

«Μετά από χρόνια προσφοράς υπηρεσιών με έδρα τη Θεσσαλονίκη και έχοντας διευρύνει τις συνεργασίες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα,

η ανάγκη να βρισκόμαστε δίπλα στους πελάτες μας, προκειμένου να πετύχουμε ταχύτερους χρόνους απόκρισης και πιο εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, μας οδήγησε στο να “μεγαλώσουμε” το πεδίο δράσης μας», σημείωσε ο Νίκος Παρχαρίδης, Ιδρυτής και CEO της εταιρείας.

«Η στρατηγική αυτή κίνηση σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην ανάπτυξη της εταιρείας, επιβεβαιώνοντας την προσήλωση και τη δέσμευσή μας σε 360 υπηρεσίες που κάνουν focus σε μια πιο δημιουργική και καινοτόμα προσέγγιση του κλάδου. Υπηρεσίες στις οποίες η Vitamin ήταν πρωτοπόρα για τα ελληνικά δεδομένα, όπως αυτή του TikTok, με πάνω από 15 πετυχημένα case studies σε διάφορα industries, αλλά και υπηρεσίες σε ένα πιο ευρύ φάσμα, όπως design services, digital marketing, above αλλά και media», περιέγραψε σχετικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα