Η Wolt ενισχύει την παρουσία της στη Θεσσαλονίκη

Στη δημιουργία νέου support hub στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η Wolt, με σκοπό, όπως αναφέρει, να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην πόλη με νέα γραφεία, αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού και περαιτέρω επέκταση του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Το support

hub στεγάζεται στα νέα γραφεία της εταιρείας στο Επιχειρηματικό και Εμπορικό κέντρο «Λιμάνι» και απασχολεί περισσότερους από 50 εργαζόμενους της εταιρείας. Ενδεικτικά, αναφέρεται ότι η εταιρεία προχώρησε σε 87 νέες προσλήψεις μέσα στο 2023, μόνο στη Βόρεια Ελλάδα για τη στελέχωση των ομάδων των πωλήσεων, της εξυπηρέτησης και του Wolt Market.

«Η επιτυχημένη μας πορεία στη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα γενικότερα, μας δίνει τη δυνατότητα να διευρύνουμε την περιουσία μας στην περιοχή και να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας με συνεχή πορεία ανάπτυξης και επενδύσεις», δήλωσε σχετικά ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Σημειώνεται ότι το δίκτυο συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Wolt στην πόλη αγγίζει αυτήν τη στιγμή τα 1.500 venues Θεσσαλονίκη και περισσότερα από 2.500 venues συνολικά στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ η πλατφόρμα της έγινε διαθέσιμη και στις περιοχές: Περαία, Πεύκα, Σίνδος, Ωραιόκαστρο και Θέρμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα