Η Άμστελ στις μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Και αυτό το καλοκαίρι, η Άμστελ προσέφερε μέσω του amstelmusic.gr ιδιαίτερες εμπειρίες στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ και συναυλίες, όπως το Release Athens, το Rockwave Festival, το Athens Rocks Festival,

η περιοδεία του Γιάννη Χαρούλη και η συναυλία των Guns n’ Roses.

Εκατοντάδες δωρεάν εισιτήρια κέρδισαν οι τυχεροί που μπήκαν στην κλήρωση στο amstelmusic.gr και είδαν από κοντά αγαπημένους τους καλλιτέχνες σε συναυλίες και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, παρέα με την Άμστελ.

Σε επιλεγμένα live, οι νικητές των εισιτηρίων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης από το Άμστελ bar, σε προνομιακή θέση, μαζί με δωρεάν μπίρα Άμστελ.

Οι εκπλήξεις της Άμστελ για τους παρευρισκόμενους συμπεριλάμβαναν και τον διαγωνισμό που «έτρεχε» μέσα από τα ποτήρια Άμστελ. Σκανάροντας το QR code στο ποτήρι Άμστελ, τυχεροί επισκέπτες κέρδισαν περισσότερα από 1.000 δώρα, όπως πρόσβαση στο Άμστελ bar, δωρεάν μπίρα, limited-edition t-shirts και συλλεκτικά, επαναχρησιμοποιούμενα ποτήρια.

Ανάμεσα στους θεατές που «άφησαν τη ψυχή τους να ξεχειλίσει παρέα με την Άμστελ» ήταν οι ηθοποιοί Ορφέας Αυγουστίδης, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Γιώργος Μπένος και Ναταλία Swift.

Keywords
Τυχαία Θέματα