Η Κατερίνα Παπαζαχαρίου Head of Marketing της Free Now στην Ελλάδα

Η Free Now επεκτείνει την ομάδα της καλωσορίζοντας τη νέα Head of Marketing, Κατερίνα Παπαζαχαρίου. Η ανακοίνωση συμπίπτει με μια χρονιά ισχυρής δυναμικής για τη Free Now, ολοκληρώνοντας τη μετάβαση από το brand Beat, στη Free Now.

Με τη στρατηγική της κατεύθυνση, η Κατερίνα Παπαζαχαρίου θα ηγηθεί της ελληνικής ομάδας marketing της Free Now έχοντας τους

επιβάτες και τους οδηγούς στον πυρήνα των δραστηριοτήτων marketing της εταιρείας. Σημειώνοντας μακρά πορεία στον χώρο του marketing, έχοντας εργαστεί για μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες του FMCG κλάδου, όπως η Colgate, Palmolive, Unilever, Perfetti van Melle, αλλά και σε τοπικό επίπεδο στην εταιρεία μπισκότων Παπαδοπούλου, διαθέτει πλούσια εμπειρία στον στρατηγικό σχεδιασμό και στην ανάπτυξη brands.

Η ίδια τονίζει: «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που πλέον αποτελώ μέρος της Free Now σε μια τόσο σημαντική στιγμή για την εταιρεία και που μπορώ να αναπτύξω περαιτέρω μακροπρόθεσμα στρατηγικά σχέδια βασισμένα στους επιχειρηματικούς της στόχους. Η Free Now έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό brand και κατέχει μια ευρεία γκάμα καινοτόμων υπηρεσιών και μάρκετινγκ δραστηριοτήτων». Η ανάληψη της θέσης από την Κατερίνα Παπαζαχαρίου ανεβάζει το ποσοστό των γυναικών που κατέχουν θέση μάνατζερ στην ελληνική αγορά της Free Now στο 56%.

Keywords
Τυχαία Θέματα