Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το React

Η Κωτσόβολος παρουσιάζει το React, το νέο ESG (Environmental, Social and Governance) πρόγραμμά της, μέσα από το οποίο καλεί το καταναλωτικό κοινό να αντιδράσει σε όσα βλάπτουν τον κόσμο και μαζί, να τον αλλάξουν προς το καλύτερο.

Όλη η φιλοσοφία του React περικλείεται στην ακόλουθη ιδέα: «Κάθε πράξη, που μοιάζει μικρή, μπορεί να είναι μία αντίδραση με μεγάλη επιρροή σε έναν άνθρωπο, μία ομάδα, μία χώρα, σε ολόκληρο τον κόσμο».

Κάποιες από τις κυριότερες πρωτοβουλίες-προγράμματα

της εταιρείας, οι οποίες ενσωματώνονται στην ESG στρατηγική της τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν: Τα προγράμματα «Ανακύκλωση», «Δεύτερο Σπίτι» και «Trade in», με τα οποία καλεί τους καταναλωτές να κάνουν React μαζί, «για να έναν Καλύτερο Κόσμο».

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» εξασφαλίζει ίση πρόσβαση στην τεχνολογία, για άτομα με κάθε είδους αναπηρία, ενώ με το πρόγραμμα «Δεύτερο Σπίτι» προσφέρει με τη συμβολή των καταναλωτών δωρεάν συσκευές σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Τέλος, η Κωτσόβολος έχει υπογράψει τη Χάρτα Διαφορετικότητας και φροντίζει να παρέχει προγράμματα φυσικής, ψυχικής και οικονομικής ενδυνάμωσης στους ανθρώπους της.

Keywords
Τυχαία Θέματα