Η Μέλισσα Κίκιζας ιδρύει Ακαδημία Ελιάς

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Μαρτίου η τελετή ίδρυσης της «Ακαδημίας Ελιάς Terra Creta», στις εγκαταστάσεις της Terra Creta, στο Κολυμβάρι Χανίων Κρήτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Νίκος Καλογερής, Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης Δήμαρχος Πλατανιά, Αντώνης Ροκάκης, Πρόεδρος Εμπορικού Επιμελητηρίου Χανίων, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, Διευθύνων σύμβουλος ΕΛΓΟ Δήμητρα και πλήθος συνεργατών και παραγωγών.

Η

Ακαδημία Ελιάς Terra Creta, που αποτελεί μέλος του ομίλου Μέλισσα Κίκιζας, αποτελεί την εξέλιξη της «Ομάδας Παραγωγών» που εδώ και χρόνια έχει δημιουργήσει η Terra Creta και πλέον οργανώνεται στα πρότυπα της Ακαδημίας Σίτου Μέλισσα Κίκιζας, η οποία λειτουργεί ήδη από το 2012.

Στόχος της Ακαδημία Ελιάς Terra Creta είναι η αναβάθμιση της παραγωγής ελιάς μέσω της παροχής θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων στους αγρότες, καθώς και με τη χρήση ολοκληρωμένης ψηφιακής παρακολούθησης της καλλιέργειας και συστημάτων γεωργικών προειδοποιήσεων Ευφυούς Γεωργίας. Η Ακαδημία Ελιάς Terra Creta προσφέρει επιπλέον στα μέλη της – παραγωγούς, Πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα