Κάνουµε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων µας

MW: Με διεθνή παρουσία στο FinTech, η XM κάθε χρόνο «µεγαλώνει». Μιλήστε µας για την πορεία σας έως σήµερα.

Μαρία Χατζηπαντελή: Με 14 χρόνια πορείας στην παγκόσµια αγορά του fintech και των επενδύσεων, η ΧΜ έχει αναδειχθεί σε ηγετική δύναµη, έχοντας οικοδοµήσει ισχυρές σχέσεις εµπιστοσύνης µε περισσότερους από 10 εκατοµµύρια πελάτες σε περισσότερες από 190 χώρες διεθνώς. Οι προσδοκίες των πελατών µας αποτελούν κινητήριο δύναµη για εµάς. Η πολύχρονη εµπειρία και το σύγχρονο τεχνολογικό υπόβαθρο της εταιρείας, σε συνδυασµό µε τη δυνατότητά µας

να προσφέρουµε τις υπηρεσίες µας σε περισσότερες από 30 γλώσσες, έχουν αναδείξει την XM σε κορυφαία επιλογή των traders.

Αιχµή στην προσήλωσή µας να παραµένουµε στην πρώτη γραµµή της αγοράς είναι πάντα οι άνθρωποί µας, που σήµερα ξεπερνούν τους 900 έµπειρους επαγγελµατίες ανά τον κόσµο, η κουλτούρα και οι αξίες µας, οι οποίες δεν µένουν απλώς στο site μας, αλλά εφαρµόζονται στην καθηµερινή λειτουργία µας και διέπουν τις σχέσεις µε τους πελάτες και τους εργαζοµένους µας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, αναδεικνύεστε ως Best Workplace. Τι σηµαίνει αυτό για εσάς;

Η ανάδειξη της εταιρείας µας, για ακόµη µια χρονιά, ανάµεσα στα κορυφαία εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, µας κάνει περήφανους και επιβραβεύει την έµπρακτη δέσµευσή µας στην οικοδόµηση ενός δίκαιου, συµπεριληπτικού και ανθρώπινου περιβάλλοντος, απαλλαγµένου από διακρίσεις, που προσφέρει ίσες ευκαιρίες εξέλιξης, αναγνώρισης και ανταµοιβής σε όλους. Καθώς η οικογένεια της XM διαρκώς µεγαλώνει και εκτείνεται σε όλο τον κόσµο, θέτουµε τον πήχη υψηλότερα για τους ανθρώπους µας, παραµένοντας πιστοί στις πυρηνικές αξίες της εταιρείας: Big – Fair – Human. Πιστεύουµε ότι η επιτυχία και η πρόοδος της XM, τώρα και στο µέλλον, είναι άµεσα συνυφασµένη µε την εξέλιξη και την ευηµερία των ανθρώπων της. Για αυτό τον λόγο, δίνουµε ιδιαίτερη έµφαση στην εξέλιξή τους και δηµιουργούµε εµπειρίες που µας φέρνουν πιο κοντά και βγάζουν τον καλύτερό µας εαυτό, ως εργαζόµενοι, συνάδελφοι και, πρωτίστως, ως άνθρωποι, µέσα από πρωτοβουλίες εθελοντισµού και κοινωνικής προσφοράς.

Μέσα από ποιες πρακτικές και πρωτοβουλίες αντανακλώνται οι εταιρικές αξίες της ΧΜ, Big – Fair – Human;

Work somewhere awesome! είναι το µότο της XM, που, όπως οι αξίες µας, δεν είναι µόνο λόγια αλλά γίνεται πράξη σε κάθε ευκαιρία. Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα και ενσωµατώνοντας τη δυναµική της αγοράς, έχουµε διαµορφώσει ένα πρότυπο, συµπεριληπτικό και αξιοκρατικό περιβάλλον εργασίας, στο οποίο όλοι, χωρίς διακρίσεις, µε σύµµαχο τη µοναδικότητα και τις δυνατότητές τους, να µπορούν να φανταστούν και να σχεδιάσουν ένα Big, Fair και Human µέλλον.

Η καινοτοµία και η γνώση της XM ξεκινά από τους ίδιους τους ανθρώπους της. Οι εργαζόµενοί µας έχουν πρόσβαση σε νέας γενιάς, σύγχρονους χώρους που ενθαρρύνουν την αλληλεπίδραση και την ανάπτυξη καινοτόµων ιδεών, διαρκείς ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης, καινοτόµα εργαλεία, όπως ένα υπερσύγχρονο Innovation Lab, καθώς και online πλατφόρµες επιµόρφωσης.
Παράλληλα, έχουµε διαµορφώσει ένα περιβάλλον που µας κάνει να νιώθουµε εµπιστοσύνη, που ενισχύει την αµφίδροµη και εποικοδοµητική επικοινωνία, και στο πλαίσιο του οποίου επιβραβεύεται η καλή δουλειά και η επιτυχία, συλλογικά και ατοµικά, µέσα από ουσιαστικές και ανταγωνιστικές παροχές, ευέλικτες µορφές εργασίας, καθώς και ένα αξιοκρατικό σύστηµα αξιολόγησης και απόδοσης. Φυσικά, δεν ξεχνάµε να διασκεδάζουµε και, σαν µια δεµένη οικογένεια, να βρίσκουµε αφορµές να ερχόµαστε κοντά, µέσα από δράσεις team building, εκδηλώσεις, ταξίδια κ.ά. Εξίσου σηµαντικό για εµάς είναι να κάνουµε τους ανθρώπους µας συµµέτοχους της αποστολής της XM να δηµιουργεί θετικό αντίκτυπο για το περιβάλλον και την κοινωνία.

Ποια είναι τα µελλοντικά πλάνα σας ως XM;

Στόχος µας είναι συνεχίσουµε τη δραστηριότητά µας µε αποφασιστικότητα, καινοτοµία, ευελιξία και υπευθυνότητα, παραµένοντας κορυφαίος και αξιόπιστος broker για τους πελάτες µας, ενισχύοντας, παράλληλα, την εξωστρέφεια και την παγκόσµια θέση της XM. Οι άνθρωποί µας είναι σίγουρα η δύναµή µας που οφείλουµε να διαφυλάσσουµε και να αναπτύσσουµε, συνεχίζοντας να τους δίνουµε τον καλύτερο εαυτό µας.

Keywords
Τυχαία Θέματα