Νέα EMEA Director of Comms and Social στην Disney+

Η Caroline Farley, πρώην Μanaging Director της Fever PR, έχει ενταχθεί στην Disney+, σε in-house ρόλο υπεύθυνης επικοινωνίας. Η Farley αποχώρησε από τη Fever PR για να ακολουθήσει καριέρα ελεύθερου επαγγελματία στα τέλη του 2022 και πέρασε τον τελευταίο χρόνο ως συμβασιούχος σε agencies όπως Red Havas και Tin Man, δουλεύοντας για πελάτες όπως American Express,

Jaguar Land Rover και Mondelēz.

Ως Comms Director στην Disney+, η ίδια αντικαθιστά την Amy Holland, η οποία προήχθη σε Vice-President of Corporate Comms and Social Responsibility της The Walt Disney Company τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Στον νέο της ρόλο, η Farley θα επιβλέπει τις επικοινωνίες, τα social και influencer για το Disney+, καθώς και τα media networks με το National Geographic στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Θα αναφέρεται στην Emma Quartly, Vice-President of Marketing, με «dotted line» (έμμεση αναφορά) τη Holland. Σημειώνεται πως όσοι επιβλέπουν τις εσωτερικές επικοινωνίες, τις εταιρικές επικοινωνίες και το CSR, αναφέρονται απευθείας στην Holland, ενώ οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της Disney Entertainment και των χωρών έχουν «dotted line» προς αυτήν, συνεργαζόμενοι στενά με την αμερικανική και την παγκόσμια ομάδα.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα