Νέα global δημιουργική ηγεσία στην Dentsu

Τη νέα της παγκόσμια ηγετική ομάδα αποκάλυψε η Dentsu Creative, μετά την απρόσμενη ανακοίνωση της αποχώρησης της International Chief Executive Wendy Clark. Στο πλευρό του Chief Creative Officer Fred Levron, που εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας το 2021, τοποθετείται η Andrea Terrassa, ως Global Chief Operating Officer, η οποία κατείχε αντίστοιχη

θέση για την περιοχή της Αμερικής.

Ο Iván Czwan Altobelli, επίσης προσληφθείς το 2021 προερχόμενος από την Accenture Song, ορίστηκε Global Chief People Officer, με τους Julie Scelzo και Jon Dupuis να αναλαμβάνουν τους ρόλους Global Clients Chief Creative Officer και Global Clients President, αντίστοιχα. Η Dentsu Creative δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση του εκτεταμένου δικτύου creative agencies της Dentsu, συγκεντρώνοντας για πρώτη φορά υπό την ίδια «ομπρέλα» 9.000 εργαζόμενους.

Το νέο σχήμα, με επικεφαλής αρχικά τους Levron και Clark, ανακοινώθηκε στα Cannes Lions τον Ιούνιο. «Διανύουμε ένα ταξίδι για τον σχεδιασμό του creative δικτύου του μέλλοντος», σχολίασε ο Levron και πρόσθεσε: «Λένε ότι “αν δεν σου αρέσει η αλλαγή, δεν θα σου αρέσει να μην είσαι relevant”, και εμείς χτίζουμε με προοπτική την αλλαγή». Το δημιουργικό τμήμα έχει τεθεί στο επίκεντρο σε επίπεδο ενδυνάμωσης με ανθρώπινο δυναμικό για τον ιαπωνικό όμιλο.

(Πηγή: TheDrum)

Keywords
Τυχαία Θέματα