Νέα καμπάνια Superdry Φ/Χ22 σε τηλεόραση, SoMe και outdoor

Η νέα καμπάνια Superdry για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2022 «τρέχει» ήδη στην τηλεόραση, θα αναπτυχθεί και σε digital Μέσα και OOH, ενώ προβλέπει και Pop υλικό για τα σημεία λιανικής τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Στην καμπάνια πρωταγωνιστούν 5 νέοι και συγκεκριμένα ο stylist Vasilis Zafeiriou, η tattoo artist Sitsan Shan, η επαγγελματίας χορεύτρια Despoina Lagoudaki, ο skater Vasilis Paraskevopoulos και ο ΒΜΧ

rider Jason Efstathiou.

Οι νέοι συναντιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σεραφείου και στη συνέχεια στον πολυχώρο Art Factory, όπου επιδίδονται στα αγαπημένα τους σπορ ντυμένοι με τα ρούχα της φετινής σεζόν, τα οποία έχουν επιλεγεί ανάλογα με την προσωπικότητα και το στιλ του καθενός. Η φωτογράφηση έγινε από τον Γιώργο Καπλανίδη και τα βίντεο από την Εύα Μπαλάση, με τη συνεργασία της ομάδας Superdry Greece.

Το βίντεο θα χρησιμοποιηθεί τόσο για digital προώθηση σε social media και επιλεγμένες ιστοσελίδες, όσο και για την τηλεοπτική καμπάνια, αποκλειστικά στον Ant1. Παράλληλα, θα τρέξει OOH καμπάνια σχεδιασμένη από τη Universal, στην Αθήνα και σε επιλεγμένες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, σε πλάτες και στάσεις λεωφορείων. Στο πλαίσιο της καμπάνιας υπάρχει, επίσης, πλάνο βιτρινών και Pop υλικού για τα καταστήματα λιανικής. Στην Ελλάδα το brand διατίθεται από τη Shop and Trade.

Keywords
Τυχαία Θέματα