Νέα συνεργασία για Olonea και Mediacube

Η Mediacube επιλέχθηκε από την Olonea με σκοπό την ανάπτυξη online στρατηγικής, εστιασμένη στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της, καθώς και των πωλήσεων μέσω των φαρμακείων με τα οποία συνεργάζεται.

Η Olonea ιδρύθηκε το 2010 και υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες που σύστησαν την έννοια των φιλικών βακτηρίων στο κοινό της Ελλάδας. Με ένα

χαρτοφυλάκιο μόλις 2 προϊόντων κατά την ίδρυσή της, σήμερα αριθμεί πάνω από 20 διαφορετικά συμπληρώματα βιταμινών, μετάλλων, Ω3 λιπαρών οξέων, φυτικών ινών και προβιοτικών.

Με τη νέα αυτή συνεργασία, η Mediacube επιλέγεται, για ακόμη μια φορά, να φέρει εις πέρας ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό digital project. Έχοντας εμπειρία 19 ετών σε βραβευμένες στρατηγικές και επιτυχημένα projects στον κλάδο, κλήθηκε να υλοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο Brand Awareness μέσω Google ads, καθώς και μέσω Facebook και Instagram ads.

Επιπλέον, η online προώθηση της Olonea ενισχύεται με ένα ολοκληρωμένο έργο SEO, με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του website στην κορυφή των σχετικών με το αντικείμενο αναζητήσεων του κοινού στις μηχανές αναζήτησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα