Όμιλος Σαρακάκη και Honda παρουσίασαν την εξηλεκτρισμένη γκάμα SUVs

Η Honda Greece προσφέρει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή αγορά, την πιο διευρυμένη εξηλεκτρισμένη mainstream γκάμα της και το γεγονός αυτό αποτέλεσε ευκαιρία για τον όμιλο επιχειρήσεων Σαρακάκη να πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη παρουσίαση των νέων μοντέλων της μάρκας στο ελληνικό κοινό.

Στον χώρο του The Εllinikon Experience Centre, με τη συμμετοχή όλων των δημοσιογράφων που καταπιάνονται με την αυτοκίνηση και την κινητικότητα στην Ελλάδα,

παρουσιάστηκαν το υβριδικό Honda ZR-V, το Honda e:Ny1 και η έκτη γενιά του Honda CR-V. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ξυτάκη, Corporate Affairs and Communications Manager, καλωσόρισε τους καλεσμένους και μίλησε για τη στρατηγική βιωσιμότητας της Honda και του ομίλου επιχειρήσεων Σαρακάκη.

Όλη η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της ελαχιστοποίησης των παραγόμενων απορριμμάτων, καθώς εφαρμόστηκαν zero waste πρακτικές. Επιπλέον, με την ολοκλήρωση του γεύματος και με σκοπό την καταπολέμηση της σπατάλης φαγητού, όσες μερίδες δεν καταναλώθηκαν, διατέθηκαν μέσω της ΜΚΟ «Μπορούμε – Καμία Μερίδα Φαγητού Χαμένη» στη φιλανθρωπική οργάνωση «Φαγητό για Ζωή» η οποία βοηθά καθημερινά 135 οικογένειες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όμιλος Σαρακάκη, Honda, SUVs,omilos sarakaki, Honda, SUVs