«Παντού μαζί σου»

Το πρωτοφανές lockdown μας έριξε κι εμάς στα… πούπουλα (ή στα τάρταρα) της τηλεργασίας, μας έφερε αντιμέτωπους με πολλές προκλήσεις, δοκίμασε τις αντοχές μας, μέτρησε την ευρηματικότητά μας. Ό,τι δηλαδή συνέβη στις περισσότερες επιχειρήσεις της Ελλάδας. Μέσα σ’ όλα αυτά, νιώσαμε κι εμείς ότι υπάρχει ένας μόνον τρόπος να ανταπεξέλθουμε, μία πυξίδα πλοήγησης: Η προσήλωση στο «raison d’ être». Εδώ και 30 χρόνια, το Marketing Week αποτελεί τον σταθερό σύντροφο πληροφόρησης

για κάθε επαγγελματία του οικοσυστήματος της εμπορικής επικοινωνίας.

Ακόμη κι αν η αγορά βιώνει μια απότομη «παύση», δική μας αποστολή είναι να συνεχίσουμε να είμαστε «εκεί». Η πρώτη αντίδραση ήταν να συναντήσουμε τους αναγνώστες μας στον online κόσμο και να κρατήσουμε ζωντανό τον διάλογο, σε μια περίοδο που ήταν περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. Τα CommunityTalks του Marketing Week συνομίλησαν ζωντανά και κάθε μέρα στις 5.00 με πολλά στελέχη και με όλη την αγορά, αποτυπώνοντας χρήσιμες απόψεις, πολύτιμες πληροφορίες και insights.

Η καθημερινή αυτή συνάντηση μέσα από τα social media, μας βοήθησε κι εμάς να καταλάβουμε το μέγεθος και τη φύση των προκλήσεων, να αφουγκραστούμε τα ζητούμενα της αγοράς και εν τέλει να προσαρμόσουμε καλύτερα το περιεχόμενό μας. Παράλληλα, δώσαμε στο περιοδικό τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει και ως e-magazine, θεωρώντας ότι η απουσία από τον φυσικό χώρο του γραφείου, δεν πρέπει να σημαίνει και απουσία από την ενημέρωση.

Μέσα απ’ όλα αυτά, το Marketing Week εμπλούτισε τα σημεία επαφής του με τα στελέχη της αγοράς και πήρε -πήραμε δηλαδή-, ένα πολύτιμο μάθημα: Ως Μέσο που εξειδικεύεται στον τομέα της εμπορικής επικοινωνίας, οφείλει να κάνει το extra mile και να μένει δίπλα στους αναγνώστες του, σε κάθε συγκυρία. Και κάπως έτσι, οδηγηθήκαμε στο επόμενο βήμα.

Από αυτό το τεύχος και για όσο χρειαστεί, το Marketing Week αποστέλλεται και σε διευθύνσεις σπιτιών, όσων στελεχών μας δήλωσαν ότι επιθυμούν να το λαμβάνουν. Είτε η άρση του lockdown σημαίνει επιστροφή στο γραφείο, είτε για κάποιους η παραμονή στο σπίτι συνεχίζεται, το περιοδικό θα είναι εκεί. Αυτό σηματοδοτεί και η καμπάνια μας στο οπισθόφυλλο του τεύχους. Στο γραφείο, στο σπίτι ή ως e-magazine, το Marketing Week υπόσχεται να είναι εκεί. «Παντού μαζί σου». Καλή ανάγνωση!

Keywords
Τυχαία Θέματα