Προϊόντα της ΑΒ Βασιλόπουλος για το πασχαλινό τραπέζι

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιδιώκει να βρίσκεται κοντά στους 2,2 εκατ. πελάτες της και το Πάσχα, διαθέτοντας ό,τι χρειάζεται για το γιορτινό τραπέζι, αλλά και για τα νηστίσιμα γεύματα της Σαρακοστής.

Ενδεικτικά, στα καταστήματα AB διατίθενται τσουρέκια ΑΒ με μαστίχα ή με πραλίνα με την υπογραφή του σεφ Άκη Πετρετζίκη και ποικιλία από ιδιαίτερα προϊόντα μικρών παραγωγών από όλη τη χώρα, όπως ελληνικά όσπρια, ελιές, ποικιλία από χαλβάδες

αλλά και τυριά, κρεατομεζέδες και κρασιά από τοπικά οινοποιεία.

Παράλληλα, διαθέτει αρνιά και κατσίκια από φημισμένες περιοχές, όπως η Νάξος, η Κρήτη, η Ελασσόνα, τα Ιωάννινα. Επιπλέον, φέτος, αγοράζοντας στα ΑΒ ελληνικά αρνιά και κατσίκια, οι καταναλωτές έχουν και έξτρα όφελος με την κάρτα AB Plus.

Ακόμη, το ανοιξιάτικο τεύχος του ΑΒ Food Stories έρχεται και φέτος το Πάσχα με ιδέες, συνταγές και ολοκληρωμένα μενού για το τραπέζι του Πάσχα, προτάσεις για κρασιά από τους ελληνικούς αμπελώνες και νόστιμες επιλογές. Και όπως πάντα, όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και τοπικών φορέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα