Προσθήκες στη διοικητική ομάδα του Dentsu Group

Η Dentsu πραγματοποίησε δύο προσθήκες στη διοικητική ομάδα του ομίλου της. Ο Giulio Malegori, Chief Executive της Dentsu EMEA, προήχθη σε Group Chief Operating Office του ομίλου Dentsu Group Inc. Επίσης, η Jean Lin, Chief Culture Officer του Dentsu Group Inc, θα αναλάβει τον ρόλο της President,

Global Practices του ομίλου.

Οι δυο τους θα αναφέρονται στον Hiroshi Igarashi, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Dentsu Group Inc. Ο δε Malegori θα ηγηθεί της κοινότητας των περιφερειακών επικεφαλής της Dentsu και θα επιβλέπει την ανάπτυξη των παγκόσμιων πελατών, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και το ΙΤ.

Από την άλλη, η Lin θα είναι υπεύθυνη για τη συγκέντρωση των βασικών τομέων πρακτικής μέσω των υφιστάμενων εμπορικών σημάτων της Dentsu και την καλλιέργεια των ταλέντων.

«Με αυτές τις προσθήκες, χτίζουμε μια δομή που θα καλλιεργήσει και θα συνδέσει τους βαθύτατους τομείς expertise μας, θα ενσωματώσει τα service offerings μας, ενώ θα γιορτάζει με υπερηφάνεια τα επιμέρους brands του δικτύου μας, και θα εμπνέει ποικίλη δημιουργικότητα σε παγκόσμια κλίμακα, όπως δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν στην Dentsu», δήλωσε ο Igarashi.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα