Στην Αθήνα οι 2 Jury Members των πανευρωπαϊκών TikTok Awards

Και οι 2 τους επελέγησαν ως Κριτές για τα πανευρωπαϊκά βραβεία του TikTok ακριβώς επειδή γνωρίζουν όσο λίγοι τι απαιτείται για να πετύχει κανείς σε αυτήν την πλατφόρμα. Είναι η Vic Banham, CEO της Antler Social και ο Alexander Morad, Founder του Bright Mind Agency και στις 21 Μαΐου θα ανέβουν στη σκηνή του Social Media

Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο κεντρικό αμφιθέατρο της OTEAcademy, παρουσία 300 στελεχών της αγοράς.

Η V. Banham θα μοιραστεί με το κοινό «10 TikTok Tips you need to beat your competition with», ενώ ο A. Morad θα αναλύσει, μεταξύ άλλων, πώς να «κερδίσετε» τον αλγόριθμο του TikTok, το είδος του περιεχομένου που δουλεύει καλύτερα στην πλατφόρμα, το μυστικό για αποτελεσματικές διαφημίσεις αλλά και -μιας και ο ίδιος έχει βραβευτεί επανειλημμένα- τη συμβουλή του για τη δημιουργία βραβευμένων καμπανιών.

Με tagline «Mastering TikTok: Proven Strategies for Success», το Social Media Conference θα υποδεχτεί 10+ TikTok experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μοιραστούν γνώση, insights και βέλτιστες πρακτικές που θα βοηθήσουν τους συμμετέχοντες να κερδίσουν την προσοχή και τα clicks των χρηστών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.socialmediaconference.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα