Στην Αθήνα το ετήσιο συνέδριο του οργανισμού YES-Europe

Το 2023, ο οργανισμός YES-Europe διεξάγει, για πρώτη φορά, την ετήσια διάσκεψή του στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την τοπική ομάδα, YES-Europe Greece και στρατηγικό συνεργάτη τη Resilient Planet. Το ετήσιο συνέδριο θα διεξαχθεί από 21 έως και 23 Απριλίου, στο Κέντρο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας, Impact Hub Athens

και περιλαμβάνει συζητήσεις και παρουσιάσεις στις οποίες θα συμμετέχουν προσωπικότητες του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού χώρου με μακρά πορεία στους κλάδους της ενέργειας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Επιπλέον, περιλαμβάνει διαδραστικές δραστηριότητες, εξορμήσεις στη φύση μέσα από δύο επισκέψεις που εντάσσονται στο πρόγραμμα του συνεδρίου, και τη δικτύωση με ανθρώπους από όλη την Ευρώπη, που ενδιαφέρονται για την ενεργειακή μετάβαση και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Στόχο έχει να καλύψει ένα εύρος θεματικών μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται: η ενεργειακή μετάβαση, η σημασία των ΑΠΕ στην επιτάχυνσή της, η κλιματική κρίση σε συνδυασμό με τις ανισότητες που επιφέρει, τα κριτήρια ESG (Environmental, Social, Governance), η πράσινη καινοτομία, η θέση των νέων στην ενέργεια και τη βιώσιμη ανάπτυξη και ο ρόλος-κλειδί των γυναικών στους κλάδους αυτούς. Κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει πρόσβαση σε όλα τα panels και workshops του συνεδρίου, vegan γεύμα και σνακ, καθώς και μεταφορά προς και από την τοποθεσία της επίσκεψης επιλογής (στο Helios Eco Lab ή στο Symbeeosis).

Keywords
Τυχαία Θέματα