Στην τελική ευθεία για το Audio 360 conference

Με μία πλειάδα ομιλητών από την Ευρώπη και την εγχώρια αγορά, πραγματοποιείται την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Μαρτίου στο Αμφιθέατρο της ΟΤΕΑcademy το Audio 360 Conference. Η ατζέντα θα περιλαμβάνει σειρά ζητημάτων όπως τις εκφάνσεις του Μέσου (music streaming, podcasts & webradio), βέλτιστες πρακτικές διαφήμισης, την καινοτομία στο δημιουργικό, θέματα μετρήσεων και στόχευσης, στρατηγικές για προγραμματικές πλατφόρμες, συνέργειες με το ραδιόφωνο αλλά και συμμαχίες εκδοτών.

Στη σκηνή του συνεδρίου θα βρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη από κορυφαίους οργανισμούς όπως το BBC,

το Spotify, η Bauer Media, η Gedi Gruppo Editoriale και η Goodstuff Media, ενώ τις τάσεις στον χώρο θα παρουσιάσει σε ζωντανή σύνδεση με το Λονδίνο η Helen Mussard του IAB Europe. Παράλληλα, οι Πήτερ Γιαμαρέλος (General Manager, Antenna Music), Πέτρος Καραχάλιος (CEO, Dentsu Greece) και Σπύρος Παπαγεωργίου (CEO, Adweb) θα συμμετάσχουν σε συζήτηση πάνελ παρουσιάζοντας τα δεδομένα που ισχύουν για το Audio Marketing στην ελληνική αγορά.

Το συνέδριο απευθύνεται σε στελέχη από Brands, Media Agencies, Ad & Digital Agencies, Publishers & Broadcasters και Solutions providers, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΣΔΕ, του ΙΑΒ Hellas, της ΕΙΙΡΑ και της ΑΕΜΑΡ.

Keywords
Τυχαία Θέματα