Στις 11 Νοεμβρίου ανοιχτή εκδήλωση έναρξης του 5ου CSR-School

Με βασικό ομιλητή τον Djordjija Petkoski, Λέκτορα της «Ηθικής των Επιχειρήσεων» στο Wharton School of Economics του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και διεθνείς ομιλητές όπως οι Robert Adamczyk και Vesselina Haralampieva, ESG Adviser και Senior Counsel, αντίστοιχα της EBRD, πραγματοποιείται στις 13 Νοεμβρίου, η ανοιχτή εκδήλωση έναρξης του 5ου CSR-School στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος.

Την εκδήλωση διοργανώνει το CSR

Hellas, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης και το τμήμα Executive Development του Alba Graduate Business School, The American College of Greece και με την υποστήριξη του Office of Sustainability, Public Affairs, ACG. Στο πλαίσιό της, μεταξύ άλλων, η Ράνια Ασαριωτάκη, Διευθύντρια Βιωσιμότητας, The American College of Greece και ο Δρ. Κωνσταντίνος Μανασάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής, Πανεπιστήμιο Κρήτης, θα μιλήσουν για τη βιωσιμότητα και την εκπαίδευση.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδείξει τα διαφορετικά πρότυπα και μοντέλα ηγεσίας και διοίκησης που τοποθετούν σε κεντρική θέση της στρατηγικής τους, την κοινωνική υπευθυνότητα και τη βιωσιμότητα. Χρυσοί χορηγοί του CSR-School είναι οι: Aegean, Coffee Island, Mytilineos, Τιτάν. Αργυροί χορηγοί οι: Apivita, Μοτοδυναμική. Χορηγός δημοσιότητας είναι η Ναυτεμπορική, ενώ Χορηγοί Επικοινωνίας είναι οι Boussias και Direction. Η εκδήλωση θα είναι διαθέσιμη και μέσω zoom.

Keywords
Τυχαία Θέματα