Στις 13-30/06 το «Audi on Tour Dream Edition»

Το roadshow «Audi on Tour Dream Edition», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 13-30 Ιουνίου σε οκτώ πόλεις σε όλη την Ελλάδα, μέσα από το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων Audi, διοργάνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία. Η εκδήλωση έχει σκοπό, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «να ταξιδέψει το κοινό στο μέλλον της αυτοκίνησης όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα

να γνωρίσουν και να οδηγήσουν οκτώ μοντέλα Audi».

Στον «στόλο» του roadshow βρίσκονται τα ηλεκτρικά Q4 e-tron, Q8 e-tron και RS e-tron GT, τα RS3 Sport Sedan, RS Q3 Sportback και SQ5 με θερμικούς κινητήρες, καθώς και τα Q7 και Q8. Το roadshow ξεκινά από το Ηράκλειο και θα επισκεφθεί τη Ρόδο στις 16, την Πάτρα στις 19, τα Ιωάννινα στις 20, την Κοζάνη στις 21, τη Θεσσαλονίκη στις 22 και τις Σέρρες στις 23 Ιουνίου.

Στη συνέχεια, θα μεταφερθεί στην Αττική σε τέσσερις διαφορετικές εκθέσεις έως και τις 30 Ιουνίου. «Από 13 έως 30 Ιουνίου, το κοινό μπορεί να επισκεφτεί τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο Audi στην πόλη του για να ζήσει την εμπειρία του Audi on Tour Dream Edition», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα