Στον «αέρα» νέες καμπάνιες από τη New Age

Την παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή επέλεξε η διαφημιστική εταιρεία New Age για το λανσάρισμα της νέας σειράς προϊόντων Garden στο τελευταίο της τηλεοπτικό σποτ, που ανήκει στην κατηγορία beauty. Σε ένα φουτουριστικό περιβάλλον, το μήνυμα «Ένας κήπος πολύχρωμων αισθήσεων» υπογράφει την καμπάνια της εταιρείας για τη σειρά προϊόντων της.

Πρόκειται για μία σειρά vegan με απαλές συνθέσεις και έναν συνδυασμό

φυτικών συστατικών και ελαίων όπως το αβοκάντο, ο ηλίανθος, το λευκό νούφαρο, το έλαιο ελιάς και το τριαντάφυλλο, τα οποία προσφέρουν προστασία και ανταποκρίνονται στις καθημερινές απαιτήσεις της επιδερμίδας, ιδανικές για κάθε τύπο δέρματος.

Η καμπάνια «τρέχει» σε τηλεοπτικό και digital περιβάλλον, αλλά και σε below the line ενέργειες στα φαρμακεία. H σκηνοθεσία ανήκει στον Γιώργο Ζώη και είναι μία παραγωγή της WCA Productions, για λογαριασμό της New Age.

Παράλληλα, με ανανεωμένο τηλεοπτικό σπoτ επιστρέφει η New Age για το προϊόν Sideral Folico της WinMedica, μετά από προηγούμενη τηλεοπτική καμπάνια. Με το μήνυμα «δεν είμαστε από σίδηρο – χρειαζόμαστε σίδηρο» και με πλάνα γυναικών σε διάφορους απαιτητικούς ρόλους της καθημερινότητάς τους, το σποτ επισημαίνει τα χαρακτηριστικά του προϊόντος. Η καμπάνια «τρέχει» σε τηλεόραση και ραδιόφωνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα