Στον «αέρα» οι τηλεοπτικές καμπάνιες των κομμάτων

Ενώ βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στον «αέρα» βρίσκονται και οι τηλεοπτικές καμπάνιες των κομμάτων. Στην καμπάνια της Νέας Δημοκρατίας ακολουθείται μια προσωποκεντρική προσέγγιση, με τον αρχηγό του κόμματος να μιλά απευθείας στο τηλεοπτικό κοινό και να μεταφέρει το μήνυμα «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά».

Στα τηλεοπτικά σποτ της προεκλογικής καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ

θίγονται προβλήματα με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι πολίτες και εστιάζει σε θέματα όπως τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, το σύστημα υγείας και η αγροτική παραγωγή. Το μήνυμα που μεταφέρει η καμπάνια είναι το «Δικαιοσύνη Παντού».

Προσωποκεντρική είναι η προσέγγιση και στο σποτ του ΠΑΣΟΚ, με τον αρχηγό του κόμματος να υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για άλλη μια διαφήμιση και να προτρέπει τους ψηφοφόρους να πάρουν μια «Απόφαση Αλλαγής».

Τέλος, το TVC του ΚΚΕ μεταφέρει το μήνυμα «Μόνοι τους και όλοι μας», αξιοποιώντας εικόνες από την επικαιρότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καμπάνιες χρησιμοποίησαν υπότιτλους για να είναι προσβάσιμες από άτομα με προβλήματα ακοής.

Keywords
Τυχαία Θέματα