Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών από τον Douleutaras

Περισσότεροι από 150 επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras έδωσαν την Τετάρτη, 22 Μαρτίου το «παρών» στο 2o Συνέδριο Ανάπτυξης Επαγγελματιών, που πραγματοποίησε η εταιρεία στo Art Factory – Τεχνοστάσιο στον Ταύρο Αττικής, με θέμα «Αναπτύσσοντας τους Επαγγελματίες του αύριο» και παρουσιαστή τον Φάνη Λαμπρόπουλο.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου Ανάπτυξης Επαγγελματιών

που διοργάνωσε ο Douleutaras, παρουσιάστηκαν οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε μια εποχή που κυριαρχούν τα τεχνολογικά εργαλεία, καθώς και οι επόμενοι στόχοι της εταιρείας που ξεκίνησε ως start-up.

Στην ομιλία του προς τους επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras, ο Ανδρέας Γραμμάτης, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα διαδρομή της, ενώ μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα επόμενα δυναμικά βήματά της.

Στα highlights της εκδήλωσης ήταν – μεταξύ άλλων – η συζήτηση του Φάνη Λαμπρόπουλου με επαγγελματίες σχετικά με όσα χρειάζεται να προσέχει ένας σύγχρονος τεχνίτης, καθώς και η απονομή 10 τιμητικών βραβείων (Pros Awards) σε επαγγελματίες-συνεργάτες του Douleutaras.

Keywords
Τυχαία Θέματα