Σύσταση Διοικητικού Συμβουλίου στο Theti Club

Το The Hellenic Tech Investor Club (Theti Club), η πρώτη ομάδα Επιχειρηματικών Αγγέλων (Angel Club) της Ελλάδας που έχει ως στόχο την προώθηση της καινοτομίας και των επενδύσεων σε νεοφυείς επιχειρήσεις υψηλής τεχνολογίας, ανακοινώνει τη σύσταση του Διοικητικού του Συμβουλίου.

Το ΔΣ απαρτίζεται από τους: Ραφαήλ Κοντός (Ιδρυτής και Οραματιστής του Theti

Club), Πρόεδρος, Θεόδωρος Κίτσος, Αντιπρόεδρος (με διεθνή καριέρα σε ανώτερους ρόλους εταιρικής διακυβέρνησης), Θόδωρος Παρασκευόπουλος, Μέλος (Ιδρυτής και CEO της Growcreate), Αναστάσιος Σπανίδης, Μέλος (Πρόεδρος και CEO του επιχειρηματικού οικοσυστήματος GPA) και Χρυσάνθη Βάκλα, Μέλος (Αναπληρώτρια CEO της Susten).

«Το Διοικητικό μας Συμβούλιο αντιπροσωπεύει την επιτομή της ηγεσίας και της καινοτομίας στο ελληνικό τεχνολογικό οικοστοιστημα», δήλωσε ο Ραφαήλ Κοντός, Πρόεδρος του Theti Club.

«Η συλλογική τους τεχνογνωσία θα καθοδηγήσει το Theti Club στο να ξεκλειδώσει πρωτοφανείς ευκαιρίες τόσο για τις νεοφυείς επιχειρήσεις όσο και για τους επενδυτές, προωθώντας την Ελλάδα στην παγκόσμια σκηνή της τεχνολογικής καινοτομίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα