Τα Syoss με νέα brand ambassador τη Χριστίνα Μπόμπα

Τη Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε το brand Syoss ως κεντρικό του πρόσωπο. Η νέα ambassador, η οποία επιλέγει για τα μαλλιά της τη σειρά Syoss Oleo Intense και τη νέα σειρά Syoss Intense Plex, πρωταγωνίστησε με νέο look στο catwalk «Unbreak Your Shine», στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της νέας σειράς Syoss

Intense Plex στο Ντίσελντορφ.

Το «παρών» στο Langen Foundation, σχεδιασμένο από τον Ιάπωνα αρχιτέκτονα Tadao Ando έδωσαν VIP καλεσμένοι, influencers και εκπρόσωποι ΜΜΕ από 15 ευρωπαϊκές χώρες. Η βραδιά έκλεισε με σόου μαλλιών, εμπνευσμένο από τις τελευταίες τάσεις στο styling μαλλιών, τη μόδα και τον τρόπο ζωής.

Για την προετοιμασία της εμφάνισής της στο hair catwalk, η Χριστίνα Μπόμπα συμμετείχε στην πανευρωπαϊκή φωτογράφιση editorial του brand για το γερμανικό περιοδικό Tush Magazine στο Αμβούργο, με look το οποίο επιμελήθηκε η νέα Creative Director του Syoss, Kiyoko Odo.

Σημιεώνεται ότι η Μπόμπα θα μοιράζεται, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, την εμπειρία της μέσα από το προφίλ της στα social media, δίνοντας color, hair beauty και styling tips για την καθημερινή περιποίηση και styling των μαλλιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα