Το Bread Factory στηρίζει το ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες»

Το Bread Factory διοργάνωσε, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Φιλανθρωπίας, ένα charity event στο Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία, με σκοπό την ενίσχυση του Κέντρου Ειδικής Εκπαίδευσης Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», προσφέροντας οικονομική και ψυχολογική υποστήριξη. Charity Ambassadors της βραδιάς ήταν οι παρουσιάστριες Ζήνα Κουτσελίνη και Σταματίνα Τσιμτσιλή, που έχουν ενεργό ρόλο στην εκούσια παροχή βοήθειας.

Παρουσία του διοικητικού συμβουλίου, αλλά και των παιδιών του κέντρου ΚΕΕΠΕΑ «Ορίζοντες», οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν

από τον Πρόεδρο Αναστάσιο Κατσουλάκο στις εγκαταστάσεις της δομής, ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια γιορτή στον προαύλιο χώρο.

Το Bread Factory και ο ιδιοκτήτης του Ηλίας Πετρόπουλος, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, προσέφεραν την οικονομική τους αρωγή για την ενίσχυση και αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του Κέντρου.

Το Bread Factory, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, καθιέρωσε το #FoodForThought, μια σειρά από φιλανθρωπικές ενέργειες, δείχνοντας την υποστήριξή του σε κοινωνικά θέματα, ενώ έχει ήδη βοηθήσει στην ενίσχυση δεκάδων ιδρυμάτων και οργανισμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα