Το Instacar δημιουργεί τη νέα υπηρεσία Instaride

Το Instacar, η πλήρως ψηφιακή υπηρεσία μίσθωσης οχημάτων, δημιουργεί τη νέα υπηρεσία Instaride, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές του, να επιλέξουν ηλεκτρικά οχήματα μικρής εμβέλειας για τις καθημερινές τους μετακινήσεις στην πόλη.

Οι συνδρομητές του Instacar μπορούν να έχουν πρόσβαση στην απόκτηση οχημάτων όπως ηλεκτρικά σκούτερ, ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά πατίνια, για βασική ή συμπληρωματική χρήση στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

To Instaride ακολουθεί τη λογική

του ευέλικτου leasing, που αναπτύσσει το Instacar στην ελληνική αγορά, δεν απαιτεί προκαταβολή, αλλά ένα κόστος εγγραφής και περιλαμβάνει μηνιαίο κόστος χρήσης, το οποίο διακόπτεται όταν ο συνδρομητής το επιθυμήσει.

Ο Αντώνης Σαμοθράκης δήλωσε σχετικά: «Η μικροκινητικότητα αναμένεται να αποτελέσει την κυρίαρχη τάση στις αστικές μετακινήσεις τα επόμενα χρόνια, με τους κατοίκους να επιλέγουν ηλεκτρικά οχήματα χαμηλής αυτονομίας, είτε για τις καθημερινές τους μετακινήσεις είτε για την ικανοποίηση μέρους των αναγκών τους. Το Instacar, μέσω της υπηρεσίας Instaride, επενδύει στον τομέα της μικροκινητικότητας, προσφέροντας επιπλέον επιλογές στους συνδρομητές του».

Keywords
Τυχαία Θέματα