Το Publicis Groupe CEE εγκαινιάζει Πρωτοβουλία για την Ισότητα των Φύλων

Το Publicis Groupe Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης (CEE) εγκαινίασε, κατά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Πρωτοβουλία για την Ισότητα των Φύλων. Καθοδηγούμενη από μία αποστολή με τρεις βασικές δράσεις που την υποστηρίζουν, η ετήσια πρωτοβουλία θα ξεκινήσει στα γραφεία του Publicis Groupe σε όλη την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Φέτος, το θέμα της εκστρατείας #EmbraceEquity για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (IWD) ενισχύει το μήνυμα ότι η ισότητα των φύλων είναι ανάγκη και όχι παραχώρηση.

Με τη σειρά της και καθοδηγούμενη από τη φετινή εκστρατεία της IWD, η πρωτοβουλία του Publicis Groupe CEE θα υποστηριχθεί από τρεις βασικές δράσεις.

Συνειδητοποίηση (Δικαιοσύνη VS Ισότητα): Για να επιβεβαιώσει ότι η κοινότητα του Publicis Groupe CEE κατανοεί τη διαφορά μεταξύ δικαιοσύνης και ισότητας.

Εκπαίδευση: Για να αξιοποιήσει τα ερευνητικά προγράμματα «Lean in» της IWD, ώστε να ενδυναμώσει όλες τις ομάδες με τη γνώση και την τεχνογνωσία να δημιουργήσουν κουλτούρα στο χώρο εργασίας. Ανάλυση & Δράση: Για να γίνει μια εσωτερική ανάλυση του χάσματος αμοιβών μεταξύ των δύο φύλων του Publicis Groupe CEE.

Keywords
Τυχαία Θέματα