Το Snapchat λανσάρει Halloween activation

Το Snapchat προχωρά σε ένα νέο activation με αφορμή το Halloween, το «Phantom House», μια immersive Halloween εμπειρία. Πρόκειται για μια εβδομαδιαία Snapchat σειρά βίντεο, στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν μέσω διαφόρων στοιχείων της Snap.

Όπως εξηγεί η Snap, «οι Snap creators Tony Talks, Sofie Dossi και Ezee θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτή τη νέα

σειρά, καθώς θα αγωνίζονται ενάντια στον χρόνο για να αποδράσουν από το Phantom House. Οι Snapchatters μπορούν να συντονιστούν στην εβδομαδιαία σειρά περιεχομένου για να παρακολουθήσουν την ιστορία να ξετυλίγεται, να συμμετάσχουν στην περιπέτεια, βοηθώντας τους δημιουργούς να συλλέξουν νέα στοιχεία και να λύσουν γρίφους και να μοιραστούν όσα είδαν με τους φίλους τους μέσω AR Lenses και AI-generated Dreams selfies, εμπνευσμένες από το Phantom House».

Επιπλέον, η Snap αναφέρει ότι τα brands μπορούν να συμμετέχουν, συνδεόμενα με το Phantom House project: «Τα brands μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα στη συζήτηση για το Phantom House με δικές τους διαδραστικές εμπειρίες AR, με προβολή μέσα στο show και με co-marketing εκτός πλατφόρμας». Το πρώτο επεισόδιο της σειράς βγήκε χθες.

(Πηγή: Socialmediatoday.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Snapchat,Halloween