Το TikTok δοκιμαζει νέο AI chatbot

Με τα AI chatbots, όπως το ChatGPT να βρίσκονται στα top trends, το TikTok πραγματοποιεί δοκιμές για το δικό του AI chatbot ονόματι «Tako», με τη βοήθεια της εταιρείας Watchful.ai, σε επιλεγμένες, αρχικά, αγορές.

Το εν λόγω bot θα εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά στο interface της εφαρμογής, πάνω από το προφίλ του χρήστη. Όταν το πατήσουν, οι χρήστες μπορούν να κάνουν στο Tako διάφορες ερωτήσεις σχετικά με το βίντεο ή να ζητήσουν άλλα, προτεινόμενα.

Για

παράδειγμα, όταν παρακολουθούν ένα βίντεο με τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, το Tako μπορεί να προτείνει στους χρήστες να ρωτήσουν «Ποια είναι η σημασία της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ’;» .

Ή, αν οι χρήστες αναζητούν ιδέες για κάτι που επιθυμούν να δουν, θα μπορούσαν να ζητήσουν από το Tako να τους προτείνει μερικά βίντεο για ένα συγκεκριμένο θέμα, όπως για παράδειγμα, αστεία βίντεο με κατοικίδια ζώα.

«Η πρωτοπορία στην καινοτομία είναι ο πυρήνας για την οικοδόμηση της εμπειρίας του TikTok και πάντα εξερευνούμε νέες τεχνολογίες που προσθέτουν αξία στην κοινότητά μας», δήλωσε εκπρόσωπος του TikTok στο TechCrunch.

(Πηγή: Techcrunch)

Keywords
Τυχαία Θέματα