Το Viber ενισχύει την παρουσία του στην Ελλάδα

Καθώς όλο και περισσότερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα εκδηλώνουν ενδιαφέρον για επιχειρηματικές λύσεις μέσω του Viber και μετά την εισαγωγή των Πληρωμών μέσω Viber στη χώρα μας την περασμένη χρονιά, η Rakuten Viber κινείται πλέον προς την επόμενη φάση, διορίζοντας δύο νέους εκπροσώπους που θα έχουν για βάση την Αθήνα, ώστε να ενισχύσουν περαιτέρω την επιχειρηματική παρουσία της εταιρείας στη

χώρα. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Σύριος αναλαμβάνει Advertising Sales Manager και ο Γιάννης Ραγκούσης Fintech Business Development Manager.

Η αγορά της Ελλάδας αποτελεί μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες για το Viber παγκοσμίως, και οι δύο νέες προσθήκες στο δυναμικό του θα εργαστούν για να ενισχύσουν περαιτέρω την προσπάθεια επιχειρηματικής ανάπτυξης της εταιρείας, προσαρμοσμένη ειδικά στις τοπικές ανάγκες.

Ο Νίκος Σύριος διαθέτει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες λιανικού εμπορίου, μεταφορών και FMCG, και θα είναι υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές πωλήσεις και τη δημιουργία νέων εταιρικών συνεργασιών για τη Rakuten Viber στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Ταυτόχρονα, ο Γιάννης Ραγκούσης θα είναι υπεύθυνος για τη επέκταση των Πληρωμών μέσω Viber στην Ελλάδα. Διαθέτει εμπειρία στους τομείς της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών, έχοντας εργαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό για εταιρείες Τεχνολογίας, Συμβουλευτικής, FMCG και Online Gaming.

Keywords
Τυχαία Θέματα