Το WPP εξαγοράζει την Fenom Digital

Στην εξαγορά του digital transformation agency Fenom Digital, προχώρησε το WPP, καθιστώντας το μέρος του e-commerce offering της Wunderman Thompson. Η Fenom Digital παρέχει λύσεις enterprise, commerce, συστημάτων διαχείρισης παραγγελιών, supply chain, marketing και customer experience σε brands και retailers της Βόρειας Αμερικής, συμπεριλαμβανομένων των Casper, Crocs, David Yurman, GNC κ.ά.

Η κίνηση αυτή εντάσσεται στο μοντέλο που ακολουθούν τελευταία οι holding εταιρείες,

να εστιάζουν στην ανάπτυξη των e-commerce δυνατοτήτων τους. «Εντυπωσιαστήκαμε από την ανάπτυξη πωλήσεων που έχει καταφέρει η Fenom για τους πελάτες της. Η τεχνογνωσία της συμπληρώνει και ενδυναμώνει τις υφιστάμενες δυνατότητες της Salesforce στη Βόρεια Αμερική.

Ανυπομονούμε να εφαρμόσουμε τη συνδυασμένη τεχνογνωσία μας στην εξυπηρέτηση των πελατών σε πολλαπλά clouds της Salesforce», δήλωσε ο Neil Stewart, CEO της Wunderman Thompson Commerce & Technology. Χωρίς να αναφέρεται ξεκάθαρα, η τεχνογνωσία της Fenom στη Salesforce θα μπορούσαν να βοηθήσουν τη Wunderman Thompson να επεκτείνει τις επιχειρηματικές της προσφορές.

(Πηγή: marketingdive.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα