Το μέλλον της βιωσιμότητας στο 21ο Συνέδριο Εταιρικής Υπευθυνότητας

Έναν επιδραστικό διάλογο για το μέλλον της βιωσιμότητας, με τίτλο «links: Pivoting the Human Right to Nature into Business Reality», θα παρουσιάσει, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο, στο πλαίσιο του στο 21ου Συνεδρίου Εταιρικής Υπευθυνότητας, στις 24 Οκτωβρίου 2023. Με διεθνείς και Έλληνες ομιλητές, το συνέδριο θα επικεντρωθεί σε επίκαιρα θέματα βιωσιμότητας και στο θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα σε ένα υγιές

φυσικό περιβάλλον.

Μεταξύ αυτών είναι τα εξής: Κοινωνική ευημερία και φυσικό περιβάλλον – Η φιλοσοφία Ubuntu. Επιχειρηματικότητα και ανθρώπινα δικαιώματα. Επιχειρηματικότητα και φύση. Βιωσιμότητα και οικιστική ανάπτυξη. Οικοσυστήματα και νομικά δικαιώματα. Υγεία και φύση. Κοινωνική δικαιοσύνη και φύση.

Χορηγός του Συνεδρίου είναι η ΔΕΗ, Υποστηρικτές οι Abbvie, Alpha Bank, ΔΕΔΔΗΕ, Ikea, Vodafone και Αρωγοί οι ΑΒ Βασιλόπουλος, Apivita, Coca-Cola, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Diageo, Ελλάκτωρ, Eurobank, ΕΥΔΑΠ, Helleniq Energy, Interamerican, Johnson &Johnson Medtech, KPMG, MSD, ΝΝ Hellas, Pfizer, Τράπεζα Πειραιώς, Wella, Zepos & Yannopoulos.

Keywords
Τυχαία Θέματα