ΒΒDO και Κωτσόβολος, οι κορυφαίοι της χρονιάς

Τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στον τομέα του content marketing ανέδειξαν και φέτος τα Content Marketing Awards της Boussias Events, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ». Χορηγός των βραβείων ήταν η Knowcrunch.

Οι κορυφαίες διακρίσεις
Τις κορυφαίες διακρίσεις της χρονιάς απέσπασαν:

Η ΒΒDO ως Content Agency of the Year.Η Κωτσόβολος ως Content Brand of the Year.

Τα Platinum βραβεία της βραδιάς
Αντίστοιχα, τα Platinum βραβεία απέσπασαν:

Η
Marketing Greece, στην ενότητα «Best per Industry» για την υποψηφιότητα «Epirus | Echoes of Eternity».Η Syco Branding Agency, στην ενότητα «Best in Strategy» για την υποψηφιότητα «Generali. Uniquely Awesome & Awesomely unique!».Η Κωτσόβολος, στην ενότητα «Best in Distribution» για την υποψηφιότητα «Μπλακ Φράιντεϊ».

«Το content marketing δίνει ζωή στα brands»
Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε Κριτική Επιτροπή αποτελούμενη από 25 καταξιωμένα στελέχη, υπό την προεδρία του Βασίλη Σταθόπουλου, Director of Strategy & Content, Ad World. Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards δήλωσε σχετικά: «Ξεκινήσαμε με ένα μεγάλο στοίχημα φέτος. Πώς να αναδείξουμε τις καλύτερες πρακτικές content marketing στην ελληνική αγορά.

Είμαστε μια χώρα με απίστευτο ταλέντο και αυτό φάνηκε από τις υποψηφιότητες που κληθήκαμε να αξιολογήσουμε, οι οποίες ξεπέρασαν τις προσδοκίες σε δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα για τα brands. Ήταν μεγάλη μου τιμή και χαρά να βρίσκομαι στη θέση του Προέδρου της Κριτικής Επιτροπής των Content Marketing Awards. To content marketing έχει δύναμη, κάνει τα brands μας να έρχονται στη ζωή. Ξεκινά τη συζήτηση με το κοινό, δημιουργεί σχέσεις, και μας βοηθά να ξεχωρίσουμε από τον “θόρυβο”. Μέσα από τα Content Marketing Awards, εκπέμψαμε για άλλη μια φορά τη σημαντικότητα αυτού του μηνύματος και της αξίας του content marketing για τις επιχειρήσεις».

Στο website των βραβείων www.contentmarketingawards.gr θα βρείτε στιγμιότυπα από την τελετή απονομής και σχετικό φωτογραφικό υλικό.

Πίνακας Νικητών

Keywords
Τυχαία Θέματα