3D Experience από τη Sony

Η Sony ανακοίνωσε ότι το περιεχόμενο της 3D Experience προβλήθηκε 10 εκατομμύρια φορές σε διάστημα έξι μηνών.


Η “3D Experience” είναι μια δωρεάν υπηρεσία on-demand streaming, διαθέσιμη σε προϊόντα Sony που διαθέτουν υπηρεσία BRAVIA Internet Video και δυνατότητα αναπαραγωγής 3D, όπως τηλεοράσεις Sony

Internet TV 3D, – “Blu-ray Disc” Players και συστήματα Home Theater “Blu-ray Disc.


Μέσω της υπηρεσίας, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα περιβάλλον όπου μπορούν, ενεργά, να ανακαλύψουν και να απολαύσουν περιεχόμενο 3D. Η υπηρεσία “3D Experience” παρουσιάστηκε τον Ιούλιο του 2011 αρχικά σε πέντε χώρες, ενώ πλέον είναι διαθέσιμη σε 60 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο. Σήμερα, η υπηρεσία “3D Experience” φιλοξενεί περισσότερους από 50 τίτλους, ενώ το πλάνο προβλέπει να φτάσει τους 100 τίτλους μέχρι την άνοιξη του 2012.


Η υπηρεσία “3D Experience” προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από προωθητικά βιντεοκλίπ και δοκιμαστικό περιεχόμενο όπως ταινίες, μουσική, σπορ και ντοκιμαντέρ, όλα σε εκπληκτική, υψηλής ποιότητας εικόνα 3D. Μεταξύ άλλων, περιλαμβάνονται και highlights από πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές επιτυχίες της Sony Pictures Entertainment.


Η Sony θα συνεχίσει να προσθέτει συνεχώς δωρεάν 3D περιεχόμενο και να παρέχει το κατάλληλο περιβάλλον, όπου ο χρήστης θα μπορεί ενεργά να ανακαλύπτει και να απολαμβάνει μια ποικιλία από 3D περιεχόμενο και να βιώνει μια συγκλονιστική 3D ψυχαγωγική εμπειρία.

*1: Αθροιστικά, ο αριθμός θεάσεων περιεχομένου (μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2012).
*2: Μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου 2012.

* Οι ονομασίες “Sony” και “BRAVIA” είναι σήματα κατατεθέντα της Sony Corporation.
* Όλες οι άλλες εμπορικές ονομασίες ή σήματα κατατεθέντα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα