Bραβείο καινοτομίας στην Profile

Η Profile διακρίθηκε από τους αναγνώστες του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ» με το Βραβείο «επιχειρηματικής καινοτομίας 2012».


Η βράβευση έγινε σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Radisson Blu Park και αποτελεί αναγνώριση, αφ” ενός μεν των ενεργειών που πραγματοποιεί η PROFILE τα τελευταία χρόνια, με την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων και εφαρμογών λογισμικού για την κάλυψη των απαιτήσεων του χρηματοοικονομικού τομέα, και αφ” ετέρου της επιτυχημένης επέκτασης των δραστηριοτήτων της σε αγορές της Ευρώπης, της Μέσης

Ανατολής και της Αφρικής.


Η ψηφοφορία διεξήχθη από το αναγνωστικό κοινό του περιοδικού «ΧΡΗΜΑ», με στόχο τη βράβευση εταιρειών που ξεχωρίζουν συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του χρηματιστηριακού θεσμού και της ελληνικής οικονομίας. Το περιοδικό «ΧΡΗΜΑ» αποτελεί καταξιωμένη έκδοση του κλάδου που διανέμεται σε 35.000 αναγνώστες ενώ η ηλεκτρονική εφημερίδα «ΧΡΗΜΑ WEEK» έχει περισσότερους από 50.000 συνδρομητές. Οι αναγνώστες ψήφισαν online στην ιστοσελίδα www.hrima.gr.


Προτάθηκε σειρά εισηγμένων εταιριών του ελληνικού χρηματιστηρίου, ενώ η επιλογή των αναγνωστών βασίστηκε στις επιδόσεις της κάθε εταιρίας ως προς την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και καινοτομιών, τόσο στη διαδικασία παραγωγής, όσο και στην προσφορά προϊόντων και υπηρεσιών.


Η διάκριση αυτή έρχεται να ενδυναμώσει τις προσπάθειες της εταιρείας για ανάπτυξη νέων λειτουργιών και υποσυστημάτων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η πρόσφατη ανάπτυξη της λύσης mobile applications τόσο για το IMSplus όσο και για τις λοιπές εφαρμογές της εταιρείας ώστε να επιτρέπει στον σύγχρονο επενδυτή (ιδιώτη ή επαγγελματία) την διαχείριση του χαρτοφυλακίου του από τη κινητή του συσκευή, απολαμβάνοντας μοντέρνα και πλούσια λειτουργικότητα. Επίσης, πρόσφατα η εταιρεία παρουσίασε την ολοκληρωμένη λύση FMS Financing solution η οποία υποστηρίζει όλες τις μορφές χρηματοδότησης συμπεριλαμβανομένων καταναλωτικής, στεγαστικής και επιχειρηματικής πίστης, καθώς και Financial και Operating Leasing.


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κ. Χ. Στασινόπουλος δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την PROFILE, η επιλογή της από την ελληνική επενδυτική κοινότητα για το βραβείο “Eπιχειρηματικής καινοτομίας 2012”. Ευχαριστούμε όλους τους αναγνώστες που μας ανέδειξαν με την ψήφο tους».


Keywords
Τυχαία Θέματα