EMC Velocity Partner event

Το EMC Velocity Partner Event διεξήχθη την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου στον πλωτό πολυχώρο εκδηλώσεων “Ploto” στη Μαρίνα Φλοίσβου.


Η εκδήλωση, που πραγματοποιείται κάθε εξάμηνο, συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις όσον αφορά το Velocity Program και τις λύσεις που προσφέρει η EMC.


Μεταξύ άλλων, οι συνεργάτες της EMC, ενημερώθηκαν

για την αξία που προσθέτει η εταιρία στις επιχειρήσεις μέσω του Cloud και των Big Data, από τον Haim Senior, Product Manager – Mid Tier. Ο Bernardo Oliveira Lima, Sales Manager στο τμήμα Backup & Recovery Systems, τόνισε τα απαιτητικά προβλήματα που προκύπτουν στον τομέα του Backup και παρουσίασε τις αντίστοιχες λύσεις της EMC. Επιπλέον, ο Moshe Eldar, Channel Manager της RSA, αναφέρθηκε στις προκλήσεις στον τομέα της ασφάλειας και παρουσίασε τις μοναδικές λύσεις που προσφέρει η RSA στη σημερινή αγορά.


Η Αγάθη Γαλάνη, District Sales Manager της EMC για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, η οποία απηύθυνε χαιρετισμό στους συμμετέχοντες, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για τη συνεισφορά τους στην ανάδειξη της EMC ως τον κορυφαίο πάροχο εξωτερικής αποθήκευσης στην Ελλάδα για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Επιπλέον, παρουσίασε τη νέα στρατηγική της EMC που περιλαμβάνει περισσότερες υπηρεσίες, όπως τις ολοκληρωμένες λύσεις προς τις επιχειρήσεις, συμβουλευτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες και δίνει έμφαση στις εφαρμογές και στο replatforrming, αποδεικνύοντας ότι η EMC δεν είναι απλά μία εταιρία αποθήκευσης.


Keywords
Τυχαία Θέματα