Epson FX-890A

H Epson βελτιώνει την αξιοπιστία των εκτυπωτών στην πύλη επιβίβασης με ανθεκτικούς εκτυπωτές ακίδων.


Η Epson ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στην οικογένεια εξειδικευμένων εκτυπωτών ακίδας που διαθέτει. Πρόκειται για τον FX-890A ο οποίος σχεδιάστηκε αποκλειστικά για να καλύψει τις ανάγκες αερογραμμών και αεροδρομίων.


Βασισμένος στη δοκιμασμένη τεχνολογία

9 ακίδων της Epson, ο FX-890A είναι κατασκευασμένος με γνώμονα την αξιοπιστία, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό εκτυπωτή για σημαντικά έγγραφα, όπως είναι τα δηλωτικά επιβατών.


Έχοντας υπόψη τις ανάγκες του περιβάλλοντος ενός αεροδρομίου, διαθέτει ανθεκτική κατασκευή με αντικραδασμικό κάλυμμα και τροφοδότη φύλλων, καθώς και μια αποσπώμενη μπάρα βαρέως τύπου από ενισχυμένο ακρυλικό, η οποία είναι ανεξάρτητη από το κάλυμμα για μεγαλύτερη αντοχή και ευκολία αντικατάστασης.


Ένας από τους πιο γρήγορους εκτυπωτές της κατηγορίας του, ο FX-890A εκτυπώνει έως και 680 χαρακτήρες ανά δευτερόλεπτο με 12 χαρακτήρες ανά ίντσα σε λειτουργία πρόχειρης εκτύπωσης εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Μπορεί επίσης να χειριστεί έντυπα έως και 7 τμημάτων, ώστε να εκτυπώνει δηλωτικά επιβατών και άλλα σημαντικά έγγραφα γρήγορα και αποτελεσματικά.


Έχοντας εκμεταλλευτεί την κληρονομιά 40 ετών της Epson στην ανάπτυξη εκτυπωτών ακίδων, ο εκτυπωτής FX-890A απαιτεί ελάχιστη συντήρηση με μέσο χρόνο μεταξύ αστοχιών 20.000 ώρες. Η απόδοση μελανοταινίας είναι 7,5 εκατομμύρια χαρακτήρες για λιγότερες αντικαταστάσεις.


Εύκολος στην εγκατάσταση, ο FX-890A διαθέτει παράλληλη διασύνδεση και διασύνδεση USB, καθώς επίσης και προγράμματα οδήγησης για άμεση ενσωμάτωση σε οποιαδήποτε εφαρμογή των Windows.


Κύρια χαρακτηριστικά
- Αξιόπιστος, υψηλής ταχύτητας, εκτυπωτής 9 ακίδων σχεδιασμένος για σημαντικές εφαρμογές αεροδρομίου
- Ανθεκτική κατασκευή με αντικραδασμικό κάλυμμα και τροφοδότη φύλλων
- Ανεξάρτητη αποσπώμενη μπάρα από ενισχυμένο ακρυλικό
- Εκτυπώνει έως και 680 cps με 12 cpi σε λειτουργία πρόχειρης εκτύπωσης εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας
- Μελανοταινία υψηλής απόδοσης 7,5 εκατομμυρίων χαρακτήρων
- Μέσος χρόνος μεταξύ αστοχιών 20.000 ώρες
- Κλειδωμένο μπροστινό κάλυμμα στον βασικό εξοπλισμό
- Διασυνδέση USB και παράλληλη
- Πρόγραμμα οδήγησης Windows
- Σήμανση ENERGY STAR


Keywords
Τυχαία Θέματα