H Epson στην Drupa 2016

Η Epson παρουσιάζει την πιο ανεπτυγμένη σειρά επαγγελματικών inkjet εκτυπωτών παραγωγής και πρεσών στη Drupa 2016.

Η Epson παρουσιάζει την πιο ανεπτυγμένη σειρά επαγγελματικών inkjet εκτυπωτών παραγωγής και πρεσών στην έκθεση Drupa 2016 για εφαρμογές ετικετών, σήμανσης, φωτογραφίας, ρουχισμού, διακόσμησης και προϊόντων διακόσμησης, στο ειδικό περίπτερο της εταιρείας (Hall 5/Stand A01) από τις 31 Μαΐου

έως τις 10 Ιουνίου 2016, στο Düsseldorf της Γερμανίας. Το περίπτερο της Epson στη Drupa θα χωρίζεται σε 5 ενότητες: Prepress, Sign & Display, Label, Copy Shop και Technology, ώστε να επιτρέψει στους επισκέπτες να εστιάσουν σε ειδικές παρουσιάσεις και εφαρμογές και να εξερευνήσουν τα σημαντικά οφέλη που προσφέρει το κάθε ένα προϊόν στις επιχειρήσεις.

Η εταιρεία έχει αναβαθμίσει το αναπτυξιακό της πρόγραμμα και έχει υπερδιπλασιάσει τον ρυθμό κυκλοφορίας νέων προϊόντων για την επαγγελματική βιομηχανία εκτύπωσης από την τελευταία Drupa το 2012. H Epson είναι πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή βελτίωση, διασφαλίζοντας ότι οι inkjet εκτυπωτές, οι πρέσες και τα μελάνια της θα παραδίδουν νέα επίπεδα ποιότητας, απόδοσης, ευκολίας χρήσης και επιστροφής κέρδους έναντι της αρχικής επένδυσης. Ως αποτέλεσμα, μόνο για τους τελευταίους έξι μήνες, η Epson έχει λανσάρει 13 νέους εκτυπωτές οι οποίοι παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη Drupa.

Η Epson σχεδιάζει και κατασκευάζει μικρών διαστάσεων, ενεργειακά αποδοτικούς, inkjet εκτυπωτές ακριβείας που χρησιμοποιούν τις κεφαλές εκτύπωσης micropiezo αλλά και μελάνια της Epson. Κάθε εξάρτημα ενός εκτυπωτή Epson – hardware, κεφαλή εκτύπωσης, μελάνια και λογισμικό – είναι βελτιστοποιημένο, ώστε να παραδίδει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Η μείωση του περιβαλλοντικού αντικτύπου της τεχνολογίας της είναι ένας σημαντικός στόχος της Epson. Ο σχεδιασμός και η ακρίβεια των inkjet εκτυπωτών και των πρεσών μειώνει την χρησιμοποιούμενη ενέργεια και τα μελάνια και περιορίζει τα απορρίμματα. Για παράδειγμα, οι νέοι εκτυπωτές SureColor SC-S που παρουσιάστηκαν στη Drupa χρησιμοποιούν έως και 4 φορές λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με την τεχνολογία latex, περίπου 15% λιγότερα μελάνια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά εκτυπωτών SureColor και έως και 50% λιγότερα μελάνια σε σχέση με την τεχνολογία latex (σε σχέση με το substrate και την ποιότητα εκτύπωσης).

Η κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore TFP τρίτης γενιάς σε μια μοναδική κεφαλή και με ρυθμίσεις linehead είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη των εκτυπωτών και πρεσών της Epson, με αποτέλεσμα προϊόντα που προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα, μεγαλύτερη ταχύτητα και καλύτερη συνολική απόδοση. Για να μπορέσει να ικανοποιήσει την προβλεπόμενη ζήτηση, η Epson ανακοίνωσε μια επένδυση €160 εκατομμυρίων σε ένα νέο εργοστάσιο στην Ιαπωνία, προκειμένου να τριπλασιάσει την δυνατότητα παραγωγής νέων και υπό ανάπτυξη επαγγελματικών προϊόντων εκτύπωσης.

Η Epson, σε πλήρη αρμονία με τη δέσμευσή της για την εξυπηρέτηση των διαφορετικών αναγκών στην βιομηχανία της εκτύπωσης, έχει ενώσει τις επιχειρήσεις μεγάλου φορμάτ, ετικετών και υφάσματος που διαθέτει, προκειμένου να δημιουργήσει ένα νέο, μεγάλο παγκόσμιο σχήμα «Επαγγελματικών Λύσεων Εκτύπωσης», με επικεφαλής τον COO Sunao Murata. Η Drupa 2016 προσφέρει το βήμα ανακοίνωσης της έναρξης του νέου σχήματος, από όπου η Epson θα δείξει πως μετασχηματίζει την επαγγελματική εκτύπωση με μια σειρά έξυπνων συστημάτων παραγωγής που είναι προσιτά, εύχρηστα και τα οποία παράγουν μια ευρεία ποικιλία δημιουργικών προϊόντων προστιθέμενης αξίας.

Ο Sunao Murata, COO Κλάδου Επαγγελματικής Εκτύπωσης, Seiko Epson, δήλωσε: «Η δέσμευσή μας στην Έρευνα και την Ανάπτυξη και η συνεχής βελτίωση δίνουν μορφή σε ότι κάνουμε. Η βιομηχανία θα δει τα πιο πρόσφατα αποτελέσματα αυτών των ενεργειών στη Drupa όπου θα παρουσιάσουμε τους περισσότερους επαγγελματικούς inkjet εκτυπωτές και πρέσες από ποτέ – όλα τα προϊόντα προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα σε παραγωγική επίδοση και σε εμπειρία χρήστη – και θα αποδείξουμε πως οι εταιρίες μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να εισαχθούν σε νέες αγορές.»

Οι ενότητες Pre-press, Signage & Display, Label, Copy Shop και Technology επιδεικνύουν το εύρος και την ευελιξία των πιο πρόσφατων inkjet εκτυπωτών και πρεσών της Epson στο Hall 5/Stand A01

Οι ενότητες της Epson στη drupa

Ενότητα Sign & Display: Σε αυτήν την ενότητα η Epson επιδεικνύει την πιο πρόσφατη σειρά εκτυπωτών σήμανσης SureColor SC-S και εκτυπωτών dye-sublimation παράγοντας μια επιλογή από προϊόντα σήμανσης, display και διακόσμησης σε μια ποικιλία μέσων. Η “κορυφαία στην κατηγορία της” σειρά SureColor SC-S νέας γενιάς που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο αυτού του έτους με το νέας σύστασης σετ μελανιών UltraChrome GS3 και τη μόνιμη κεφαλή εκτύπωσης PresicionCore, είναι εντυπωσιακή. Εντελώς επανασχεδιασμένη, η νέα σειρά προσφέρει μια επιλογή 3 εκτυπωτών και 4-11 χρωμάτων εκτύπωσης (συμπεριλαμβανομένου κόκκινου, πορτοκαλί, άσπρου και μεταλλικού ασημί) και παραγωγικότητα έως και 95,3 τετραγωνικά χιλιόμεττρα την ώρα. Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν το νέο Epson Control Dashboard το οποίο δίνει στους χρήστες online πρόσβαση σε πάνω από 200 διαφορετικά προφίλ μέσων για εύκολη και αυτόματη εγκατάσταση. Η Epson έχει μειώσει την τιμή των μελανιών για τη νέα σειρά η οποία, σε συνδυασμό με τη σαφώς μικρότερη κατανάλωση μελανίων, προσφέρει μικρό κόστος ιδιοκτησίας και ταχεία επιστροφή κέρδους, έναντι της αρχικής επένδυσης. Αυτοί οι εκτυπωτές οδηγούν την αγορά προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας, ταχύτητας και τιμής.

Η Epson είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής εκτυπωτών dye sublimation και στη drupa θα δείξει επίσης την πιο πρόσφατη σειρά των μοντέλων SureColor SC-F χρησιμοποιώντας μελάνια UltraChrome DS για να παράγει μια επιλογή από μαλακή σήμανση, έπιπλα, ρουχισμό και προωθητικά προϊόντα.

Ενότητα ετικετών: Στην drupa η Epson ενώνει τις καλύτερες εργοστασιακές πρέσες της με τις λύσεις εκτύπωσης ετικετών για γραφεία, λιανική και χειροκίνητες συσκευές, προκειμένου να επιδείξει τη μεγαλύτερη επιλογή από λύσεις εκτύπωσης ετικετών που έχει παραχθεί από έναν και μόνο κατασκευαστή. Τα καλύτερα μοντέλα περιλαμβάνουν τις ψηφιακές πρέσες SurePress οι οποίες θα είναι αρκετά σημαντικές σε αυτήν την ενότητα: Αυτές συμπεριλαμβάνουν τη single-pass SurePress L-6034VW με PresicionCore linehead και LED-cured UV μελάνια, προσφέροντας in-line ψηφιακό βερνίκι και υψηλής αδιαφάνειας άσπρο μελάνι. Αυτή η πρέσα είναι ιδανική για υψηλής ποιότητας, μικρομεσαίου κύκλου εργασιες, που παράγουν ετικέτες με εξαιρετική αντίσταση σε γρατσουνιές και καιρικά φαινόμενα. Η σειρά SurePress επίσης συμπεριλαμβάνει την εφτάχρωμη SurePress L-4033AW, ιδανική για υψηλής ποιότητας, μεγάλης αξίας, μικρού χρονικού διαστήματος εργασίας σε μια μεγάλη ποικιλία μέσων ετικετών, συμπεριλαμβανομένου δομημένου χαρτιού, φίλμ και μεταλλικών φύλλων.

Ενότητα Copy Shop: Εδώ η Epson επιδεικνύει πως πολυσύχναστα καταστήματα λιανικής, γραφεία και φωτοαντιγραφικά καταστήματα μπορούν να διευρύνουν τις υπηρεσίες τους παράγοντας ποιοτικές εκτυπώσεις γρήγορα και εύκολα για να προσελκύσουν νέες πηγές εσόδων. Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά εκτυπωτών που είναι σχεδιασμένοι για να ικανοποιούν την αυξημένη ζήτηση των καταναλωτών για ποικιλία προσωποποιημένων προϊόντων, από εκτυπώσεις σε καμβά και ταπετσαρίες έως και smartphones. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να δουν μια γκάμα desktop εκτυπωτών παραγωγής, από τον SureColor SC-F2000 που εκτυπώνει απευθείας σε ύφασμα, έως τον inkjet εκτυπωτή SureLab D700 με μεγάλο εύρος δυνατοτήτων.

Ιδιαίτερα σημαντικοί σε αυτήν την ενότητα είναι οι νέοι ταχύτατοι, υδατικής ποιότητας φωτογραφίας εκτυπωτές μεγάλου φορμά SureColor SC-P με τις πιο πρόσφτες κεφαλές εκτύπωσης PresicionCore MicroTFP. Ο 64 ιντσών, 10 χρωμάτων SC-P20000 κυκλοφόρησε το Μάρτιο και ο 44 ιντσών SureColor SC-P10000 θα λανσαριστεί στη drupa. Αυτοί οι νέοι ακριβείς εκτυπωτές συνδυάζουν την υψηλότερη ταχύτητα με ύψιστη ποιότητα για την παραγωγή φωτογραφιών μεγάλου φορμά, έργων τέχνης, αφισών και γραφικά προβολής με εξαιρετικά υψηλές προδιαγραφές.

Στη Drupa, η Epson θα αποκαλύψει σημαντικά νέα στοιχεία στους πολυλειτουργικούς 34 και 44 ιντσών υδατικούς SureColor SC-T εκτυπωτές της με ενσωματωμένους σαρωτές οι οποίοι συνδυάζονται για να προσφέρουν εντυπωσιακά νέα επίπεδα λειτουργικότητας και παραγωγικότητας για εφαρμογές όπου τα αντίτυπα σαρώνονται για να αρχειοθετηθούν και εκτυπώνονται. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν τα ταχύτερα print & scan με 34 εκατοστά/δευτερόλεπτο για ασπρόμαυρα και 15 εκ/δευτ. για έγχρωμα αντίτυπα; μια νέα λειτουργία παραγωγής υψηλής ταχύτητας για εικόνες σε γυαλιστερό τύπο χαρτιού; Ρολό 150mm; υψηλής χωρητικότητας 700 ml δοχεία μελανιών και ευέλικτη σάρωση σε μήκος έως και 30,4 μέτρων.

Ενότητα Prepress: η απόλυτα χρωματικά ακριβής διαδικασία proofing θα παρουσιαστεί με τους νέους εκτυπωτές SureColor SC-P7000 24 ιντσών και SC-P9000 44 ιντσών και το σετ μελανιών 11 χρωμάτων UltraChrome HDX, το οποίο ενσωματώνει το νέο μωβ μελάνι. Αυτοί οι εκτυπωτές χρησιμοποιούν την κεφαλή εκτύπωσης PresicionCore για να διασφαλίσουν την υψηλότερη παραγόμενη ποιότητα. Επιτυγχάνουν 99% της χρωματικής γκάμας Pantone – πιστοποιημένα χρώματα για ακριβή χρωματική αναπαραγωγή κουκίδας, ενώ οι μεγάλες φύσιγγες αντικατάστασης μελανιών (350ml και 700ml) είναι ιδανικές για εκτυπώσεις μεγάλου όγκου.

Ενότητα Technology: Η Epson επενδύει πάνω από ένα εκατομμύριο δολάρια ανά ημέρα στην Ανάπτυξη και την Έρευνα με στόχο την καινοτομία και σε αυτήν την ενότητα θα επιδείξει μερικές από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες της. Εδώ εξηγούμε σε βάθος τη μοναδική core τεχνολογία εκτύπωσής μας. Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να δουν ένα video με το PaperLab – το πρώτο προϊόν άμεσης ανακύκλωσης χαρτιού στο γραφείο. Αυτό το νέο σύστημα χρησιμοποιεί μια στεγνή διαδικασία για να ανακυκλώσει το χαρτί του γραφείου και να παράγει χαρτί διάστασης A3/A4, επαγγελματικές κάρτες και έγχρωμο ή αρωματισμένο χαρτί. Το PaperLab σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου τμήματος έξυπνης ανακύκλωσης για την Epson, το οποίο θα ερευνήσει πως η τεχνολογία μπορεί να εφαρμοστεί σε μεγαλύτερο βαθμό στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα