H Interlei προσφέρει το HP ATA

H Interlei ανακοίνωσε ότι διευρύνει τα προγράμματα σπουδών της, με την ένταξη της πιστοποίησης HP Accredited Technical Associate (HP ATA) στο curriculum της χρονιάς 2012-2013.


Η Interlei είναι ο μοναδικός εκπαιδευτικός φορέας που προσφέρει το πρόγραμμα ΗΡ ΑΤΑ στην Ελλάδα. To πρόγραμμα HP ATA είναι καινούργιο και προσφέρθηκε για πρώτη φορά το 2012 στις ΗΠΑ,

μέσω των συνεργατών εκπαίδευσης της ΗΡ, για να παρέχει ακαδημαϊκή εκπαίδευση που βασίζεται στις απαιτήσεις των πελατών του μεγάλου κατασκευαστή. Η πιστοποίηση ΗΡ ΑΤΑ αποτελεί την πρώτη, παγκοσμίως, πιστοποίηση σε επίπεδο αρχιτεκτονικής που σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου ως ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην ανάπτυξη και επικύρωση δεξιοτήτων με ζήτηση στην αγορά εργασίας και εξοικειώνει τους σπουδαστές με το περιβάλλον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων. Η εκπαίδευση βασίζεται σε θεωρητική γνώση, εργαστήρια, τεστ πρακτικής και εξετάσεις πιστοποίησης, που καλύπτουν τα εξής βασικά σημεία:
- Λύσεις Διασύνδεσης Συσκευών
- Λύσεις Δικτύωσης
- Λύσεις Server & Storage
- Λύσεις Cloud


Σημειώνεται πως η Interlei, ως Certiport Authorized Training Center, αποτελεί το μοναδικό εκπαιδευτικό κέντρο στην Ελλάδα, και ένα από τα ελάχιστα στην Ευρώπη, που προσφέρουν το πρόγραμμα ΗΡ ΑΤΑ.


«Είναι σημαντικό η εκπαίδευση να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αλλά και τα μεγέθη των επιχειρήσεων. Το ΗΡ ΑΤΑ προσφέρει πιστοποίηση σε επίπεδο αρχιτεκτονικής, που εστιάζει στο υπολογιστικό περιβάλλον των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων – στα μεγέθη, δηλαδή, της Ελληνικής αγοράς. Γι’ αυτό αποτελεί μία σύγχρονη εκπαιδευτική πρόταση, την οποία η Interlei προσφέρει στους Έλληνες σπουδαστές αποκλειστικά», δήλωσε σχετικά η Ισμήνη Αρβανίτη, Managing Director της Interlei για την Ελλάδα και την Κύπρο.


Η Interlei θα διαθέτει το πρόγραμμα πιστοποίησης ΗΡ ΑΤΑ από τον Οκτώβριο του 2012.


Keywords
Τυχαία Θέματα