H Intralot στη Βραζιλία

Η Intralot ήταν ο Μεγάλος Χορηγός του πρώτου Συνεδρίου “Brazilian Gaming Congress” που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Νοεμβρίου στο Ρίο ντε Τζανέιρο.


Εν όψει του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014 και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 το Συνέδριο έγινε σημείο συνάντησης για διεθνείς οργανισμούς τυχερών παιχνιδιών, προμηθευτές, αθλητικούς φορείς και νομικούς που είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αξιωματούχους από τις Αρχές

Τυχερών Παιχνιδιών της Βραζιλίας και να συζητήσουν για την αγορά τυχερών παιχνιδιών της χώρας.


Ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Managing Director της INTRALOT Latin America, συμμετείχε στο πρώτο πάνελ του Συνεδρίου και μίλησε για τις προοπτικές του αθλητικού στοιχήματος στη Βραζιλία. Παρουσίασε τα οφέλη από το άνοιγμα της αγοράς, τόσο για το κράτος, όσο και τους πολίτες υπογραμμίζοντας, με παραδείγματα από άλλες χώρες, τις μεγάλες ευκαιρίες που θα προκύψουν από τις δύο σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που θα λάβουν χώρα στη Βραζιλία τα επόμενα χρόνια.


Το 2010 η INTRALOT ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Λοταρία της Minas Gerais έχοντας κοινό στόχο να προσφέρουν καινοτόμες λύσεις τυχερών παιχνιδιών προς όφελος της Λοταρίας, της Πολιτείας και των παικτών. Ο κ. Sergio Alvarenga, Managing Director της INTRALOT Brazil, σχολιάζοντας την απόφαση της INTRALOT να στηρίξει το Συνέδριο, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που υποστηρίξαμε το Συνέδριο ως Βασικός Χορηγός, καθώς πιστεύουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες, που ενθαρρύνουν το διάλογο μεταξύ των στελεχών της αγοράς τυχερών παιχνιδιών, είναι απαραίτητες για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μας.”


H κα. Ewa Bakun, Head of Content, Gaming, της εταιρείας Clarion Events που διοργάνωσε το Συνέδριο δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαστήκαμε με την INTRALOT σε αυτό το πρώτο συνέδριο στη Βραζιλία. Η INTRALOT είναι μία εταιρεία με μακρά εμπειρία και βαθειά γνώση της αγοράς τυχερών παιχνιδιών έχοντας συνεργαστεί με πολλές λοταρίες σε όλον τον κόσμο. Μοιραστήκαμε το ίδιο όραμα για την εκδήλωση, να βοηθήσουμε τις Αρχές της χώρας να κατανοήσουν τις δυνατότητες της αγοράς στοιχήματος μέσα σε ένα ασφαλές και αξιόπιστο πλαίσιο και να αναζητήσουμε μαζί περαιτέρω ευκαιρίες.”


Το Brazilian Gaming Congress εστίασε στο μέλλον της αγοράς τυχερών παιχνιδιών στη Βραζιλία. Πιο συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες συζήτησαν για τους ασφαλείς και υπεύθυνους τρόπους ρύθμισης του αθλητικού στοιχήματος και των λοταριών, καθώς και για τις επιπλέον ευκαιρίες του κλάδου στη χώρα, ιδιαίτερα εν όψει των δύο σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων.


Keywords
Τυχαία Θέματα