H Intralot στην ιταλική αγορά Virtual Games

Η Intralot Italia, θυγατρική της Intralot στην Ιταλία, εισήλθε στην αγορά των Εικονικών Παιχνιδιών προσφέροντας στους παίκτες μία ευρεία γκάμα νέων παιχνιδιών.


Με αυτή την προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο παιχνιδιών της INTRALOT Italia, τα σημεία πώλησής της εξελίσσονται σε χώρους ψυχαγωγίας που προσφέρουν στους παίκτες

ένα ολοκληρωμένο πακέτο παιχνιδιών, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικό στοίχημα, παιχνιδομηχανές AWP και VLT και τώρα Εικονικά Παιχνίδια.


Η INTRALOT Italia ανέθεσε στην Vermantia την παροχή, διαχείριση και λειτουργία των σχετικών υπηρεσιών σε ολόκληρο το δίκτυο πρακτορείων της INTRALOT Italia, καθώς και στην ιστοσελίδα της www.intralot.it. H Vermantia, εταιρεία παροχής και διαχείρισης περιεχομένου σε νέες πλατφόρμες, με σημαντικές συνεργασίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών και του αθλητικού στοιχήματος μεταξύ άλλων στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Πολωνία, Βραζιλία, Αζερμπαϊτζάν, ανέλαβε το σχεδιασμό της υπηρεσίας, την προσαρμογή του προϊόντος (branding, voice over, κ.α.) στις τοπικές ιδιαιτερότητες και την αναμετάδοση του περιεχομένου μέσω δορυφόρου και διαδικτύου, στο σύνολο των σημείων πώλησης της INTRALOT. Η διεθνής εμπειρία της Vermantia σε εφαρμογές που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία θα επιτρέψει στην INTRALOT Italia να παρέχει υπηρεσίες πλήρως προσαρμοσμένες στις ανάγκες της τοπικής αγοράς, τόσο στο δίκτυο πρακτορείων της, όσο και μέσω διαδικτύου και κινητής τηλεφωνίας μέσω ειδικά σχεδιασμένων εφαρμογών (online και smart phone applications).


Τα νέα Εικονικά Παιχνίδια της INTRALOT Italia θα προμηθεύσουν με παικτικό περιεχόμενο οι Kiron Interactive και Inspired Gaming Group, κορυφαίοι προμηθευτές διεθνώς αυτής της κατηγορίας παιχνιδιών.


Keywords
Τυχαία Θέματα