LG: Χορηγός στα Tourism Awards 2015

Το τμήμα Επαγγελματικών λύσεων της LG στήριξε τον τουρισμό και βράβευσε δύο εταιρείες στην κατηγορία “Sustainability & Operations”. Η τελετή διεξήχθη στο Μέγαρο Μουσικής.

H LG Electronics Hellas και το τμήμα LG Business Solutions χορήγησαν την ετήσια εκδήλωση Tourism Awards 2015. Η τελετή πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 12 Μαρτίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών,

σε μια λαμπερή βραδιά, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους προσωπικότητες και Φορείς του ελληνικού Τουρισμού.

Τα βραβεία Tourism Awards στοχεύουν να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές του Τουριστικού κλάδου στην Ελλάδα και να παρουσιάσουν την υψηλή σημασία όλων των επιμέρους τομέων: Travel, Leisure & Hospitality, καλύπτοντας ένα πολυδιάστατο φάσμα και αγγίζοντας όλες τις εκφάνσεις της ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα. Φέτος διοργανώθηκαν από την έκδοση Hotel & Restaurant της Boussias Communications, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και του ΕΟΤ με μεγάλη επιτυχία, καθώς διπλασιάστηκε ο αριθμός των υποψηφιοτήτων, ενώ τριπλασιάστηκε ο αριθμός των εταιρειών που συμμετείχαν.

Για τις ανάγκες της εκδήλωσης, αξιοποιήθηκαν οι τεχνολογικές λύσεις που προσφέρει η εταιρεία τόσο με την χρήση LG LED video walls (διαστάσεων 2×2) για την προβολή της ροής της εκδήλωσης, όσο και με την τοποθέτηση της Curved OLED TV 77 ιντσών, για εντυπωσιακή προβολή υψηλής ποιότητας σχετικού περιεχομένου.

Kατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκπροσωπώντας την LG, ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, απένειμε το βραβείο «Πρωτοβουλίες για την προστασία του Περιβάλλοντος» στην κατηγορία “Sustainability & Operations” σε δύο σημαντικές εταιρείες του κλάδου.

Ο κ. Μαντάς δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η LG και το Τμήμα LG Business Solutions κινούνται για περισσότερα από 10 χρόνια στην κατεύθυνση του σχεδιασμού καινοτόμων, ενεργειακά αποδοτικών προϊόντων που συμβάλλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας και παράλληλα μειώνουν το λειτουργικό κόστος. Θεωρούμε ότι η συμβολή των εταιρειών στη τουριστική οικονομία της χώρας είναι πολύ σημαντική και στηρίζουμε τις εταιρείες αυτές που βοηθούν τον ελληνικό τουρισμό να αναπτυχθεί, παρά την κρίσιμη οικονομική συγκυρία της χώρας».

Η LG και το τμήμα Business Solutions αποδεικνύουν με κάθε ευκαιρία ότι αποτελούν έναν αξιόπιστο και σταθερό συνεργάτη, που προσφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση των εταιρικών πελατών, τόσο σε pre- όσο και σε after-sales επίπεδο, ενώ διαθέτει ταυτόχρονα μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα, μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα