Nikon 1 J2

H compact φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη προχωρά ένα ακόμα βήμα μπροστά.


Η εκπληκτική ταχύτητα και οι έξυπνες, καινοτομικές δυνατότητες φωτογράφισης βοήθησαν την πρώτη compact φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς της Nikon να γίνει το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην κατηγορία του σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τώρα, η έξυπνη νέα Nikon 1 J2 παρουσιάζει ακόμα

περισσότερες επιλογές δημιουργικής λειτουργίας, καθώς και κομψά αξεσουάρ για να παραμείνει ένα κλικ μπροστά.


Σχεδιασμένη να σκέφτεται γρήγορα και να δρα ακόμα γρηγορότερα, αυτή η εύχρηστη και κομψή φωτογραφική μηχανή έχει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να καταγράφει εντυπωσιακές φωτογραφίες και video μέσα σε ένα εξαιρετικά φορητό σώμα. Παραμένοντας συνεπής στη λογική της Nikon 1 για μια μικρή φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς που είναι εξίσου εύκολο να την κρατάς όσο και να τη χρησιμοποιείς, η Nikon 1 J2 κυκλοφορεί μαζί με τον νέο φακό 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6.


Ο νέος, εξαιρετικά λεπτός και compact φακός διαθέτει zoom 2.5x, με εύρος που καλύπτει τις περισσότερες καθημερινές καταστάσεις, ενώ η φωτογραφική μηχανή εξακολουθεί να γλιστρά εύκολα στην τσέπη. Παράλληλα, αξεσουάρ νέας γενιάς, όπως η αδιάβροχη θήκη WP-N1, σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή σε υποβρύχιες εξερευνήσεις.


Φακός 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 και αδιάβροχη θήκη WP-N1
Κυκλοφορώντας παράλληλα με τη Nikon 1 J2, η αδιάβροχη θήκη WP-N1 επιτρέπει στους λάτρεις των καταδύσεων να παίρνουν μαζί τους τη Nikon 1 J1 ή τη Nikon 1 J2 για να τραβήξουν ποιοτικές φωτογραφίες κάτω από το νερό. Είναι συμβατή με το φακό 1 NIKKOR 10-30mm f/3.5-5.6. Με ικανότητα κατάδυσης στα 40 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, η λευκή γυαλιστερή θήκη WP-N1 εξασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής, όπως ακριβώς θα κάνατε και στην ξηρά.


Επίσης, στη σειρά Nikon 1 προστίθεται ο εξαιρετικά λεπτός compact φακός 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6, με zoom 2,5x. Η εστιακή απόσταση των 11–27,5mm καλύπτει εύκολα τις περισσότερες καθημερινές καταστάσεις, ενώ η compact σχεδίαση σάς επιτρέπει να αφήνετε το φακό πάνω στη φωτογραφική μηχανή χωρίς αυτό να σας εμποδίζει να βάζετε τη μηχανή με ευκολία στην τσέπη ή την τσάντα σας. Όταν παρουσιαστεί η κατάλληλη περίσταση για φωτογραφία ή video, είστε έτοιμοι στη στιγμή. Απλώς περιστρέψτε το φακό για να ενεργοποιήσετε τη φωτογραφική μηχανή και συμπτύξτε τον για να την απενεργοποιήσετε. Ο φακός 1 NIKKOR 11-27.5mm f/3.5-5.6 είναι διαθέσιμος ως μεμονωμένο προϊόν σε μαύρο ή λευκό χρώμα ή ως τμήμα πρόσθετου φακού σε κιτ φωτογραφικής μηχανής σε χρώμα αντίστοιχο της Nikon 1 J2.


Εκφράστε τη δημιουργικότητά σας
Δεν υπάρχει όριο στη δημιουργική ψυχαγωγία που μπορείτε να απολαύσετε με τη φωτογράφιση,

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις TechPress