Online πύλη για τα ελληνικά προϊόντα

Παρουσία πλήθους εκπροσώπων της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του productsgreek.com.


To παρών στην αίθουσα ΕΡΜΗΣ, του ΕΒΕΑ, μεταξύ άλλων, έδωσαν: ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κ.Τσιάρας, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ, Σ. Βούλτεψη, ο γ.γ. του Υπουργείου Τουρισμού, Αναστάσιος

Λιάσκος, ο γ.γ. του Υπουργείου Εξωτερικών, Ντ. Κόκκινος, ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Ν.Κοζάνης, Μ.Παπαδόπουλος, ο βουλευτής Δωδεκανήσων, Μ. Κόνσολας, ο βουλευτής Ν.Ημαθίας, Απ.Βεζυρόπουλος, ο ειδικός σύμβουλος του Υπ. Ανάπτυξης, Γρ. Δημητριάδης, ο πρόεδρος του Ελληνοβραζιλιάνικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, Κ. Πάτκας, η εκπρόσωπος του Ελληνοκινέζικου Εμπορικού Επιμελητηρίου, Στ. Μάρκου, ο πρόεδρος του ΕΣΒΕΠ, Ν.Καραγεωργίου, από τον ελληνικό γεωργικό οργανισμό «Δήμητρα» , ο κ.Δ.Γκομόζας, ο Airport Service Manager, Emirates, Aν. Πορτσάκης, ο σύμβουλος διοίκησης των ΚΑΕ-Duty Free, Κ. Τρυβιζάς και εκ μέρους της διοίκησης της Eurobank, Θ.Δάφλος.


Μεγάλη ήταν και η ανταπόκριση των πρεσβειών, των επιμελητηρίων και της ομογένειας όπου απέστειλαν τις ευχές τους για καλή επιτυχία από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.


Το productsgreek.com γεννιέται καταμεσής της κρίσης και δεν είναι ένα ακόμα site … Είναι ένα εργαλείο για τις εξαγωγές, που μιλάει τις πιο «χρήσιμες» γλώσσες και προβάλει τα ελληνικά προϊόντα και τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από αυτά και τιμούν τη λέξη ΕΛΛΗΝΑΣ.


Δημιουργήθηκε με μοναδικό γνώμονα να προωθήσει, όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά, τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Για να το πετύχουμε αυτό :
·Καταγράψαμε ήδη 9.567 επιχειρήσεις, παραγωγούς, οργανισμούς, επιμελητήρια.
·Ενσωματώσαμε 5 διαφορετικές γλώσσες (ελληνικά, αγγλικά, κινεζικά, ρωσικά, αραβικά) έτσι ώστε να «μιλάμε» στη γλώσσα του χρήστη.
·Δημιουργήσαμε 4 υποκατηγορίες προϊόντων (τρόφιμα/ποτά, καλλυντικά, γούνες/δερμάτινα, μάρμαρα/γρανίτες, για να τα αναδείξουμε δυναμικά
·Προσθέσαμε τη δυνατότητα online σχολιασμού & προσφοράς/ζήτησης προϊόντων για κάθε κατηγορία
·Έχουμε καθημερινά νέα & ειδήσεις που αφορούν τα ελληνικά προϊόντα, εξαγωγές, ενέργειες προώθησης, εκθέσεις, ευκαιρίες από όλο τον κόσμο


Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, η προώθηση των ελληνικών προϊόντων και στο εξωτερικό είναι αναγκαία και επιτακτική. Γιατί η επιχειρηματική εξωστρέφεια θέλει «εργαλεία» που στη σημερινή ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ αγορά μπορούν εύκολα και απλά να προβάλουν τα ελληνικά προϊόντα σε χιλιάδες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο με στόχο την άμεση συνεργασία και αύξηση των πωλήσεων.


To productsgreek.com είναι το νέο διαδραστικό portal που αποτελεί εγγύηση για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο παγκόσμιο κοινό γιατί συνδυάζει τη στοχευμένη επικοινωνία με την εύκολη αναζήτηση.


Keywords
Αναζητήσεις
ellinika proionta online, ellinika proionta online
Τυχαία Θέματα