Online «στέκι» ψυχολογίας

Την προσωπική της ιστοσελίδα εγκαινιάζει η ψυχολόγος Κατερίνα Μακρή, με έναν online χώρο με κύριο στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας.


΄
Όπως δηλώνει η ίδια η ψυχολόγος: «Η θέληση λένε ότι κουνάει και βουνά, αλλά σε πρακτικό επίπεδο κουνάει ανθρώπους έτσι ώστε να ξεκολλήσουν από τους ενδοιασμούς τους και να προσπαθήσουν ακόμα και για κάτι που δεν κατέχουν. Έτσι κι εγώ, αν και δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να έχω την προσωπική μου ιστοσελίδα, παρακινούμενη από τις απαιτήσεις της εποχής

για επικοινωνία μέσω διαδικτύου, οδηγήθηκα στο εγχείρημα αυτό».


Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με κύριο στόχο την ενημέρωση πάνω σε θέματα ψυχικής υγείας, γραμμένα με έναν τρόπο απλό και κατανοητό στο ευρύ κοινό. Εδώ θα βρείτε άρθρα, έγκυρα επιστημονικά, που είναι αποτέλεσμα προσωπικών εργασιών, συνεχούς κατάρτισης και εμπειρίας μέσα από την ψυχοθεραπευτική διαδικασία.


Άλλωστε, είναι γνωστό ότι η επιστήμη της ψυχολογίας δεν είναι πλέον «ξαπλωμένη» στο ντιβάνι του Φρόιντ, αλλά έχει περπατήσει στα μονοπάτια της τεχνολογίας, των online συνεδριών και των ηλεκτρονικών προγραμμάτων αυτοβοήθειας.


Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα αυτή στο http://katerina-makri.wix.com/katerinamakri


Keywords
Τυχαία Θέματα