Pointgreek: Ο online άτλας του Ελληνισμού

To pointgreek.com, η διαδικτυακή κοινότητα του ελληνισμού στο διαδίκτυο, ανανέωθηκε και εξελίχθηκε σε πλατφόρμα επικοινωνίας και διασύνδεσης μεταξύ των Ελλήνων που ζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το νέο www.pointgreek.com σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό, να ανεβάσετε τα δικά σας ελληνικά σημεία, να ενημερωθείτε για events που διοργανώνονται παντού στον κόσμο ή να γράψετε κριτικές για τα ελληνικά μέρη που επισκεφθήκατε.

Πάνω από 25000 σημεία, 4200 πόλεις και 310 κατηγορίες περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων ελληνικών

σημείων του pointgreek. Αυτά εμπλουτίζονται καθημερινά χάρη στους διοργανωτές του εξωτερικού ή τους κατοίκους που τα γνωστοποιούν στην κοινότητα.

Η ομάδα του pointgreek, θέλοντας να τιμήσει το πολύπλευρο και αξιέπαινο έργο των ελληνικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, εγκαθιδρύει τη «Γωνιά των Κοινοτήτων». Ο ειδικός αυτός χώρος είναι αφιερωμένος στις ελληνικές κοινότητες. Εκεί ο χρήστης μπορεί να προσπελάσει τη σελίδα οποιασδήποτε ελληνικής κοινότητας και να ενημερωθεί για τις εκδηλώσεις και τα νέα της.

Ο Θωμάς Πότσιος, Διευθυντής Western Computer Service δηλώνει: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλα τα μέλη της κοινότητας του pointgreek, που βοήθησαν και θα βοηθήσουν να διαδοθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια προβολής της ελληνικής κουλτούρας και του ελληνικού τρόπου ζωής σε όλο τον κόσμο. Οποιαδήποτε πληροφορία, είτε για λάθη, είτε για σημεία τα οποία δεν εμφανίζονται στο site του pointgreek, για οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, είναι δεκτή προκειμένου να προβληθεί. Με την δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε την Ελλάδα κομμάτι της καθημερινότητας μας!”

Keywords
Τυχαία Θέματα